Home Kontakt oss Retningslinjer for informasjonskapsler

Retningslinjer for informasjonskapsler

Retningslinjer for informasjonskapsler

I likhet med mange andre nettsteder bruker også dette nettstedet små filer kalt informasjonskapsler for å tilbasse opplevelsen din.

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er små tekstfiler som et nettsted av ulike grunner ber nettleseren din lagre på datamaskinen, nettbrettet eller mobiltelefonen din når du besøker et nettsted. Informasjonskapsler kan brukes til å forstå hvordan nettstedet eller tjenesten blir brukt, hjelpe deg med å navigere mellom sidene mer effektivt, hjelpe deg med å huske preferansene dine og generelt forbedre nettleseropplevelsen din. Informasjonskapsler kan også bidra til at det du ser på nettet er mer relevant for deg og interessene dine.

Informasjon om vår bruk av informasjonskapsler

Følgende typer informasjonskapsler brukes på dette nettstedet.

 

> INFORMASJONSKAPSLER KNYTTET TIL FUNKSJONALITET OG YTELSE

De funksjonelle informasjonskapslene våre er strengt nødvendige for at nettstedet skal fungere ordentlig. Disse informasjonskapslene hjelper til med å gi deg visse funksjoner du har bedt om, de gjør det mulig for oss å huske preferansene dine og sikre at riktig informasjon vises raskt og nøyaktig hver gang du besøker nettstedet vårt. Vi plasserer informasjonskapsler knyttet til ytelse for å forbedre opplevelsen din på nettstedet vårt og hjelpe deg med å bruke nettstedet vårt effektivt.

 

> IKKE-FUNKSJONELLE INFORMASJONSKAPSLER

Disse informasjonskapslene er ikke strengt nødvendige, men kreves for å gi deg den beste brukeropplevelsen samt å fortelle oss hvilke sider du synes er mest interessante (anonymt).

Vi bruker informasjonskapsler til sporing (Google Analytics og Yandex) for å samle inn data om hvordan besøkende bruker nettstedet vårt, for eksempel antall besøkende og hvilke sider de har besøkt. Vi bruker denne informasjonen til analyse- og overvåkingsformål, slik at vi kan gjøre både nettstedet vårt og produktene og tjenestene vi tilbyr bedre. YANMAR vil ikke lagre eller dele personlig informasjon med tredjeparter. Det er imidlertid tredjepartstjenester innebygd på nettstedet vårt som kan bruke sine egne informasjonskapsler. Disse tjenestene gjør at du kan:

  • dele sider med sosiale nettverk
  • dele sider vide Legg til (hvis tilgjengelig)
  • se et innebygd kart fra Google Maps
  • se en innebygd video

 

Mer om disse spesifikke tjenestene og bruken deres av informasjonskapsler:

Slik sletter du informasjonskapsler og administrerer nettleserinnstillingene

Hvis du på noe som helst tidspunkt vil slette informasjonskapslene eller administrere måten nettleseren din håndterer informasjonskapsler på, kan du gjøre det i innstillingene til nettleseren. Du finner disse innstillingene i menyen “Innstillinger”, “Alternativer” eller “Preferanser” i nettleseren din. Vær oppmerksom på at hvis du endrer innstillingene for informasjonskapsler og begrenser nettsteder fra å bruke informasjonskapsler, kan funksjonaliteten til et nettsted, inkludert vårt, blir begrenset.

 

For mer informasjon, se aboutcookies.org

 

Hvis du trenger mer informasjon, foreslår vi at du ser på hvordan du administrerer informasjonskapsler for din spesifikke nettleser på nettet.

Home Kontakt oss Retningslinjer for informasjonskapsler
Hopp rett ned til innholdet