Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL Nyheter Yanmar bygger upp sin försäljningsexpertis genom att utse en produktchef för hållbar propulsion

Yanmar bygger upp sin försäljningsexpertis genom att utse en produktchef för hållbar propulsion

YANMAR Marine International har tillkännagivit utnämningen av en ny produktchef: Stijn Takes. Stijn har anslutit sig till försäljningsavdelningen för att bidra till att stärka kompetensen när marinindustrin går mot hållbara framdrivningsmetoder. Stijn kommer att arbeta nära för att säkerställa att YMI uppfyller och levererar sin strategi för energiomställning, hans fokus ligger på att utveckla nya hybrid- och helt elektriska framdrivningssystem, bland andra kommande tekniker.

Stijn, som kommer att vara baserad på företagets huvudkontor i Nederländerna, började på YMI den1 juni och kommer att stödja de olika team som svarar mot de föränderliga marknadskraven. Inom både försäljning, marknadsföring, utveckling av nya produkter och mycket mer. YANMAR fortsätter att utveckla hållbara lösningar inom den globala marinindustrin.

Stijn är en erfaren marinspecialist som har arbetat inom branschen under de senaste fyra åren. Han har en bakgrund inom teknisk affärsutveckling och erfarenhet av marinelektronik efter att ha arbetat med Navico Group som produktchef innan han anslöt sig till YMI-teamet.

Stijn kommenterade sin utnämning på följande sätt: ”Jag är verkligen glad över att få ansluta mig till YMI-teamet vid denna spännande tidpunkt för branschen. Det är absolut nödvändigt att vi hjälper YMI:s kunder att navigera på vägen mot elektrifiering och hybridisering. Låt oss göra båtliv och segling ännu roligare genom att veta att du kan göra det på ett mer hållbart sätt samtidigt som du drar nytta av den komfort som den senaste tekniken har att erbjuda.”

Stijn kommer att rapportera till Bas Eerden, Global Sales Manager på YMI och kommer att upprätthålla YMI:s fokus på att maximera teamets kunskap och expertis för att möjliggöra försäljningsutveckling och en ökad marknadsnärvaro inom elektriska framdrivningssystem.

Nyhetsbrev

Anmäl dig för att få den senaste informationen om nya produkter, tjänster och allmänna uppdateringar.

Återförsäljare

YANMARs omfattande globala service- och reservdelsnätverk finns i över 130 länder på över 2 100 platser.

Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa dig och vill gärna höra din åsikt. Kontakta oss med förfrågningar, kommentarer och feedback.

Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL Nyheter Yanmar bygger upp sin försäljningsexpertis genom att utse en produktchef för hållbar propulsion
Skip to content