Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL Nyheter Yanmar bygger salgsekspertise med ansettelse av produktsjef for bærekraftig fremdrift

Yanmar bygger salgsekspertise med ansettelse av produktsjef for bærekraftig fremdrift

YANMAR Marine International har annonsert utnevnelsen av en ny produktsjef: Stijn Takes. Stijn har sluttet seg til salgsavdelingen for å bidra til å styrke ekspertisen etter hvert som den marine industrien beveger seg mot bærekraftige fremdriftsmetoder. Stijn vil jobbe tett for å sikre at YMI oppfyller og leverer sin energiomstillingsstrategi, hans fokus er å utvikle nye hybrid- og komplette elektriske fremdriftssystemer, blant andre kommende teknologier.

Stijn, som vil være basert på selskapets hovedkontor i Nederland, har sluttet seg til YMI fra 1. juni og vil støtte de forskjellige teamene som svarer på de endrede markedskravene. Innen både salg, markedsføring, utvikling av nye produkter med mer. Ettersom YANMAR fortsetter å utvikle seg innen bærekraftige løsninger innen den globale marineindustrien.

Stijn er en erfaren marin profesjonell som har jobbet i bransjen de siste fire årene. Han kommer med bakgrunn fra teknisk forretningsteknikk samt erfaring innen marin elektronikk etter å ha jobbet med Navico Group som produktsjef før han begynte i YMI-teamet.

I en kommentar til utnevnelsen hans sa Stijn: «Jeg er veldig glad for å bli med i YMI-teamet i denne spennende tiden for bransjen. Det er avgjørende at vi støtter YMIs kunder i å navigere seg mot elektrifisering og hybridisering. La oss gjøre båtliv og seiling enda morsommere, vel vitende om at du kan gjøre det på en mer bærekraftig måte samtidig som du drar nytte av komforten som den nyeste teknologien har å tilby.»

Stijn vil rapportere til Bas Eerden, Global Sales Manager ved YMI og vil opprettholde YMIs fokus på å maksimere teamets kunnskap og ekspertise for å muliggjøre salgsutvikling og økt markedstilstedeværelse innen elektriske fremdriftssystemer.

E-nyheter

Registrer deg for å motta den siste informasjonen om nye produkter, tjenester og generelle oppdateringer.

Nettverk

YANMARS omfattende globale service- og delenettverk spenner over 130 land og over 2100 lokasjoner.

Kontakt oss

Vi er her for å hjelpe og vil gjerne høre fra deg. Kontakt oss med spørsmål, kommentarer og tilbakemeldinger.

Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL Nyheter Yanmar bygger salgsekspertise med ansettelse av produktsjef for bærekraftig fremdrift
Hopp rett ned til innholdet