Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL Nyheter YANMAR Marine International återvänder till Miami International Boat Show inför sponsringen av America's Cup 2024

YANMAR Marine International återvänder till Miami International Boat Show inför sponsringen av America’s Cup 2024

Miami International Boat Show, 14-18 februari, Miami Beach Convention Center Monter MB1514

YANMAR Marine International (YMI), en global ledare inom marinmotorteknik, återvänder till Miami International Boat Show med en ny monter som lyfter fram deras engagemang för innovation, hög prestanda och hållbarhet. På årets Miami Boat Show kommer YANMAR Marine att visa sitt utbud av common rail-motorer och propulsionssystem för segel- och motorbåtar i en gemensam utställning med varumärkespartnerna VETUS, Smartgyro, Flexofold ApS och Maxwell Marine.

Framtida teknologier som lanseras 2024 för YANMAR Marines kunder är elektriska Saildrive- och hybridlösningar för kunderna. En teaser-video av Saildrive kommer att visas på storbildsskärmen i montern.

Som officiell sponsor av den 37:e America’s Cup ligger YANMAR i framkant när det gäller att driva innovation och hållbarhet inom marin teknik. I linje med America’s Cups engagemang för hållbarhet främjar YANMAR aktivt initiativ för att minska koldioxidutsläppen genom driften av tävlingarna. Företaget stöder stolt den vätgasdrivna foilingbåt som utvecklats av Emirates Team New Zealand och som fungerade som jaktbåt under tävlingen. Deltagare är välkomna till monter MB1514 på Miami Beach Convention Center för att lära sig mer om YANMARs bidrag som den officiella sponsorn av den 37:e America’s Cup 2024.

Kevin Carlan, President, YANMAR Marine International America’s, säger: ”På årets Miami International Boat Show visar vi stolt upp vår familj av YANMAR Marine-varumärken. Vi är glada över att återigen få vara med och stödja framstående seglingsprestationer genom vår sponsring av den 37:e America’s Cup och förlänga vårt tio år långa partnerskap som officiell marinpartner för evenemanget. YANMARs arv inom marinmotorteknik och vårt engagemang för hållbarhet stämmer väl överens med värdena i America’s Cup – den längsta sporttrofén i världen.”

Besök YMI, VETUS, Maxwell, Flexofold och Smartgyro på Miami International Boat Show, 14 – 18 februari, Miami Beach Convention Center Monter: MB1514.

För att boka en personlig intervju med en talesperson för YANMAR Marine International i förväg, vänligen kontakta Charlotte på c.bulloch@saltwater-stone.com

https://www.yanmar.com/marine/sv/

Nyhetsbrev

Anmäl dig för att få den senaste informationen om nya produkter, tjänster och allmänna uppdateringar.

Återförsäljare

YANMARs omfattande globala service- och reservdelsnätverk finns i över 130 länder på över 2 100 platser.

Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa dig och vill gärna höra din åsikt. Kontakta oss med förfrågningar, kommentarer och feedback.

Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL Nyheter YANMAR Marine International återvänder till Miami International Boat Show inför sponsringen av America's Cup 2024
Skip to content