Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL Nyheter YANMAR Marine International er tilbake på den internasjonale båtmessen i Miami i forkant av America's Cup 2024-sponsoratet.

YANMAR Marine International er tilbake på den internasjonale båtmessen i Miami i forkant av America’s Cup 2024-sponsoratet.

Miami International Boat Show, 14. til 18. februar, Miami Beach Convention Center Stand MB1514

YANMAR Marine International (YMI), en global leder innen marin motorteknologi, er tilbake på Miami International Boat Show med en ny stand som fremhever deres satsing på innovasjon, høy ytelse og bærekraft. På årets Miami Boat Show stiller YANMAR Marine ut sitt utvalg av common rail-motorer og fremdriftssystemer for seil- og motorbåter i en felles utstilling med merkevarepartnerne VETUS, Smartgyro, Flexofold ApS og Maxwell Marine.

Fremtidige teknologier som lanseres i 2024 for YANMAR Marines kunder er Electric Saildrive og hybridløsninger for kunder. En teaser-video av Saildrive vil bli vist på storskjerm på standen.

Som offisiell sponsor av den 37. America’s Cup er YANMAR i front når det gjelder å fremme innovasjon og bærekraft innen marinteknologi. I tråd med America’s Cups forpliktelse til bærekraft fremmer YANMAR aktivt tiltak for å redusere CO2-utslippene gjennom gjennomføringen av kappseilasene. Selskapet er stolt av å støtte brenselcellebåten utviklet av Emirates Team New Zealand, som fungerer som forfølgelsesbåt under konkurransen. Deltakerne inviteres til stand MB1514 på Miami Beach Convention Center for å lære mer om YANMARs bidrag som offisiell sponsor av den 37. America’s Cup 2024.

Kevin Carlan, President, YANMAR Marine International America’s, sier: «På årets Miami International Boat Show er vi stolte av å kunne vise frem vår familie av YANMAR Marine-merker. Vi er glade for nok en gang å være med på å støtte fremragende seilprestasjoner med vårt sponsorat av den 37. America’s Cup og forlenge vårt tiårige partnerskap som offisiell marinepartner for arrangementet. YANMARs tradisjon innen marin motorteknologi og vårt engasjement for bærekraft passer perfekt sammen med verdiene i America’s Cup – verdens lengste idrettstrofé.»

Besøk YMI, VETUS, Maxwell, Flexofold og Smartgyro på Miami International Boat Show, 14. – 18. februar, Miami Beach Convention Center Stand: MB1514.

Hvis du vil avtale et personlig intervju med en talsperson fra YANMAR Marine International på forhånd, kan du kontakte Charlotte på c.bulloch@saltwater-stone.com.

https://www.yanmar.com/marine/no/

E-nyheter

Registrer deg for å motta den siste informasjonen om nye produkter, tjenester og generelle oppdateringer.

Nettverk

YANMARS omfattende globale service- og delenettverk spenner over 130 land og over 2100 lokasjoner.

Kontakt oss

Vi er her for å hjelpe og vil gjerne høre fra deg. Kontakt oss med spørsmål, kommentarer og tilbakemeldinger.

Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL Nyheter YANMAR Marine International er tilbake på den internasjonale båtmessen i Miami i forkant av America's Cup 2024-sponsoratet.
Hopp rett ned til innholdet