Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL Nyheter Yanmar Marine International avslöjar ny elektrifieringsteknik vid Miami Show som ett viktigt fokus i planen för energiomställning

Yanmar Marine International avslöjar ny elektrifieringsteknik vid Miami Show som ett viktigt fokus i planen för energiomställning

Miami International Boat Show,15-19 februari Miami Beach Convention Center Monter MB1514

YANMAR Marine International (YMI) presenterar på Miami International Boat Show innovativ teknik för elektrisk segeldrift, eftersom företaget ökar sina planer för energiomställning som svar på kundernas efterfrågan och dagens miljöutmaningar.

YMI kommer att visa sitt engagemang för att leverera hållbara drivlösningar för amerikanska båtägare genom att visa upp YANMAR E-sail drivkonceptet via en videovisning i montern och lyfta fram YMI:s nya strategi för energiomställning, som formaliserar den pågående strategin och planeringen mot en minskning av koldioxidutsläppen.

De viktigaste områdena för engagemanget är utveckling, utvärdering och kommersialisering av system som använder bränslen med låga koldioxidutsläpp, t.ex. HVO, samt elektrifiering och hybridisering, med fokus på energieffektivitet och optimering.

YMI:s nya strategi är samordnad med YANMAR GREEN CHALLENGE 2050, ett ambitiöst mål för hela företaget att förändra sin verksamhet i grunden genom att eliminera utsläpp av växthusgaser och skadliga ämnen i all verksamhet, tillverkning och produkter till 2050.

Kevin Carlan, VD för YANMAR Marine International Americas, säger: ”Vi ser fram emot att visa vår utveckling av ett plug and play-system för elektrisk segeldrift i en video i montern på Miami Boat Show. Denna teknik är bara en aspekt av vårt åtagande att leverera värde för kunder och partner under de kommande åren med miljövänliga, koldioxidsnåla framdrivningslösningar. Genom att utforska och utveckla ny teknik kommer vi att hjälpa våra kunder att minska sitt koldioxidavtryck och erbjuda lösningar som möjliggör en ny nivå av spänning, upplevelse och komfort ombord.”

På årets Miami Boat Show den15-19 februari kommer YMI att visa upp sitt sortiment av common rail-motorer och framdrivningssystem för segel- och motorbåtar i en gemensam utställning med partnern VETUS Maxwell USA. VETUS Maxwells etablering i USA firar sin 50-årsdag.

Ladda ner YMI:s strategi för energiomställning här.

Besök YMI i monter MB1514 i Miami Beach Convention Center.

Nyhetsbrev

Anmäl dig för att få den senaste informationen om nya produkter, tjänster och allmänna uppdateringar.

Återförsäljare

YANMARs omfattande globala service- och reservdelsnätverk finns i över 130 länder på över 2 100 platser.

Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa dig och vill gärna höra din åsikt. Kontakta oss med förfrågningar, kommentarer och feedback.

Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL Nyheter Yanmar Marine International avslöjar ny elektrifieringsteknik vid Miami Show som ett viktigt fokus i planen för energiomställning
Skip to content