Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL Nyheter Yanmar Marine International avslører ny elektrifiseringsteknologi på Miami Show som hovedfokus i energiovergangsplanen

Yanmar Marine International avslører ny elektrifiseringsteknologi på Miami Show som hovedfokus i energiovergangsplanen

Miami International Boat Show, 15. til 19. februar Miami Beach Convention Center Stand MB1514

Nytt på Miami International Boat Show, YANMAR Marine International (YMI) avslører innovativ elektrisk seildriftsteknologi når selskapet trapper opp sine energiomstillingsplaner som svar på kundenes etterspørsel og dagens miljøutfordringer.

YMI vil demonstrere sin forpliktelse til å levere bærekraftige fremdriftsløsninger for amerikanske båtfolk, ved å vise frem YANMAR E-sail drive-konseptet via en videoskjerm på standen og fremheve den nye YMI Energy Transition Strategy-erklæringen , som formaliserer pågående strategi og planlegging mot avkarbonisering.

Sentrale satsingsområder inkluderer utvikling, evaluering og kommersialisering av systemer som bruker lavkarbondrivstoff som HVO, samt elektrifisering og hybridisering, med fokus på energieffektivisering og optimalisering.

YMIs nye strategi fungerer i koordinering med YANMAR GREEN CHALLENGE 2050 , et ambisiøst mål for hele selskapet om å transformere virksomheten sin fundamentalt ved å eliminere klimagassutslipp og skadelige stoffer i alle aktiviteter, produksjon og produkter innen 2050.

Kevin Carlan, president, YANMAR Marine International Americas, sa: «Vi ser frem til å avsløre utviklingen vår av et plug and play elektrisk seildrevet fremdriftssystem på en video på standen på Miami Boat Show. Denne teknologien er bare ett aspekt av vår forpliktelse til å levere verdi for kunder og partnere i årene fremover med miljømessig ansvarlige fremdriftsløsninger med lavt karbon. Ved å utforske og utvikle nye teknologier, vil vi hjelpe kundene våre med å redusere deres karbonavtrykk og tilby løsninger som muliggjør et nytt nivå av spenning, opplevelse og komfort ombord.»

På årets Miami Boat Show fra 15. til 19. februar vil YMI stille ut sitt utvalg av common rail-motorer og fremdriftssystemer for seil og motorbåter på en felles visning med partner VETUS Maxwell USA. VETUS Maxwells etablering i USA feirer 50-årsjubileum.

Last ned YMI Energy Transition Strategy Statement her .

Besøk YMI på stand MB1514 i Miami Beach Convention Center.

E-nyheter

Registrer deg for å motta den siste informasjonen om nye produkter, tjenester og generelle oppdateringer.

Nettverk

YANMARS omfattende globale service- og delenettverk spenner over 130 land og over 2100 lokasjoner.

Kontakt oss

Vi er her for å hjelpe og vil gjerne høre fra deg. Kontakt oss med spørsmål, kommentarer og tilbakemeldinger.

Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL Nyheter Yanmar Marine International avslører ny elektrifiseringsteknologi på Miami Show som hovedfokus i energiovergangsplanen
Hopp rett ned til innholdet