Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL Nyheter YANMAR Marine International demonstrerar sitt engagemang för innovation och prestandaförbättringar på boot Düsseldorf

YANMAR Marine International demonstrerar sitt engagemang för innovation och prestandaförbättringar på boot Düsseldorf

boot Düsseldorf, 20-28 januari, Hall 10 Monter: A40

YANMAR Marine International (YMI) är glada över att kunna presentera flera innovationer och tekniska framsteg inom sitt produktsortiment på årets boot i Düsseldorf. Fördelarna för YANMARs kunder, den marina industrin och miljön demonstreras genom YANMARs åtagande att leverera den nya generationens innovationer med förbättrad effektivitet och miljöprestanda.

YANMAR-koncernens varumärkespartners stöder utställningen av marin spetskompetens: VETUS; MAXWELL; Flexofold och Smartgyro kommer också att ställa ut på mässan.

Floris Lettinga, Director of Sales and Marketing kommenterade: ”YANMAR Marine är glada över att delta på boot Dusseldorf med sina koncernföretag i en gemensam monter och lyfta fram vårt utbud av produktlösningar för kunderna”.

Förbättrad kontroll

YANMAR kommer att sätta strålkastarljuset på sina senaste innovationer och utvecklingar; JC20A är YANMARs joystickkontrollsystem för motorbåtsapplikationer med dubbla axeldrivningar och har uppdaterats för att erbjuda förbättrade nivåer av noggrannhet och kontroll när man manövrerar med intuitiv lätthet. Joystickkontrollen JC10A har också uppdaterats för applikationer med dubbla sterndrev och erbjuder ett optimalt responsivt system i kombination med snabb och smidig manövrering.

2050 års gröna utmaning

I linje med YANMARs gröna utmaning 2050 fortsätter YANMAR att driva miljöförbättringar i hela sitt produktsortiment. Den nya efterbehandlingen för SCR-motorerna 6LY400 och 6LY440 återställer snabbt systemets prestanda och funktion, sänker utsläppen till förmån för den marina miljön och säkerställer överensstämmelse med IMO Tier III som krävs i allt fler delar av världen.

Förbättringar för kunderna

Den mångsidiga 4LV150-SD15 common rail-motorn med SD15-segeldrivlösning, som erbjuder YANMARs kunder de senaste innovationerna för optimal prestanda, finns nu tillgänglig för segelbåtar upp till 70 fot* så att ägare av större båtar och katamaraner kan uppleva de fullständiga fördelarna med YANMARs beprövade motorlösningssortiment.

America’s Cup

Efter år av orubbligt stöd kommer YANMAR också att visa hur de än en gång stöder den prestigefyllda 37:e upplagan av America’s Cup 2024. Som officiell sponsor är YMI mycket glada över att kunna erbjuda sin oöverträffade expertis inom framdrivningsteknik till stöd för det världsberömda seglingsevenemanget.

Besök YMI, VETUS, Maxwell, Flexofold och Smartgyro i hall 10, monter A40 på boot Düsseldorf mellan den20 och 28 januari 2024.

För att boka en personlig intervju med en talesperson för YANMAR Marine International i förväg, vänligen mejla Charlotte på c.bulloch@saltwater-stone.com

https://www.yanmar.com/marine/sv/

*beroende på skrovets form och deplacement

Nyhetsbrev

Anmäl dig för att få den senaste informationen om nya produkter, tjänster och allmänna uppdateringar.

Återförsäljare

YANMARs omfattande globala service- och reservdelsnätverk finns i över 130 länder på över 2 100 platser.

Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa dig och vill gärna höra din åsikt. Kontakta oss med förfrågningar, kommentarer och feedback.

Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL Nyheter YANMAR Marine International demonstrerar sitt engagemang för innovation och prestandaförbättringar på boot Düsseldorf
Skip to content