Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL Nyheter YANMAR Marine International demonstrerer sitt engasjement for innovasjon og ytelsesforbedringer på boot Düsseldorf

YANMAR Marine International demonstrerer sitt engasjement for innovasjon og ytelsesforbedringer på boot Düsseldorf

boot Düsseldorf, 20.-28. januar, hall 10 Stand: A40

YANMAR Marine International (YMI) er glade for å kunne presentere flere innovasjoner og teknologiske fremskritt i sitt produktsortiment på årets boot i Düsseldorf. Fordelene for YANMARs kunder, den marine industrien og miljøet demonstreres gjennom YANMARs engasjement for å levere en ny generasjon innovasjoner med forbedret effektivitet og miljøytelse.

YANMAR-konsernets merkevarepartnere støtter utstillingen av marine ekspertise: VETUS, MAXWELL, Flexofold og Smartgyro stiller også ut på messen.

Floris Lettinga, salgs- og markedsdirektør, sier i en kommentar: «YANMAR Marine er glad for å kunne delta på boot Düsseldorf sammen med konsernselskapene på en felles stand og vise frem vårt utvalg av produktløsninger for kundene».

Forbedret kontroll

YANMAR vil sette søkelyset på sine nyeste innovasjoner og utviklinger; JC20A er YANMARs joystick-kontrollsystem for motorbåter med to akslinger og har blitt oppdatert for å gi økt nøyaktighet og kontroll ved intuitiv manøvrering. JC10A-joysticken er også oppdatert for bruk med to hekkaggregater, og gir optimal respons kombinert med rask og smidig betjening.

Grønn utfordring 2050

I tråd med YANMARs 2050 Green Challenge fortsetter YANMAR å arbeide for miljøforbedringer i hele produktsortimentet. Den nye etterbehandlingen for SCR-motorene 6LY400 og 6LY440 gjenoppretter raskt systemets ytelse og funksjon, reduserer utslippene til fordel for det marine miljøet og sikrer at IMO Tier III-samsvaret overholdes i stadig flere deler av verden.

Forbedringer for kundene

YANMARs allsidige 4LV150-SD15 common rail-motor med SD15-seildrev er nå tilgjengelig for seilbåter opp til 70 fot*, slik at eiere av større båter og katamaraner kan oppleve alle fordelene med YANMARs velprøvde motorløsninger.

America’s Cup

Etter mange år med urokkelig støtte vil YANMAR også demonstrere hvordan de nok en gang støtter den prestisjetunge 37. utgaven av America’s Cup 2024. Som offisiell sponsor er YMI glade for å kunne tilby sin enestående ekspertise innen fremdriftsteknologi til støtte for det verdenskjente seilarrangementet.

Besøk YMI, VETUS, Maxwell, Flexofold og Smartgyro i hall 10, stand A40 på boot Düsseldorf mellom 20. og 28. januar 2024.

Hvis du vil bestille et personlig intervju med en talsperson fra YANMAR Marine International på forhånd, kan du sende en e-post til Charlotte på c.bulloch@saltwater-stone.com.

https://www.yanmar.com/marine/no/

*avhengig av skrogets form og deplasement

E-nyheter

Registrer deg for å motta den siste informasjonen om nye produkter, tjenester og generelle oppdateringer.

Nettverk

YANMARS omfattende globale service- og delenettverk spenner over 130 land og over 2100 lokasjoner.

Kontakt oss

Vi er her for å hjelpe og vil gjerne høre fra deg. Kontakt oss med spørsmål, kommentarer og tilbakemeldinger.

Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL Nyheter YANMAR Marine International demonstrerer sitt engasjement for innovasjon og ytelsesforbedringer på boot Düsseldorf
Hopp rett ned til innholdet