Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL Nyheter Yanmar avduker den grønne kundereisen: å navigere til en mer bærekraftig fremtid sammen

Yanmar avduker den grønne kundereisen: å navigere til en mer bærekraftig fremtid sammen

Metstrade Show 15.-17. november, Hall 1, Stand 343

YANMAR Marine International (YMI), en global leder innen marin fremdrift og motorløsninger, kunngjør stolt sitt banebrytende ‘Customer Journey’-fokus på METSTRADE. Initiativet er designet for å skjære veien for selskapet og dets kunder mot en mer bærekraftig fremtid, og demonstrerer YANMARs forpliktelse til å støtte kundene til å ta de første skrittene mot å redusere deres karbonfotavtrykk.

Ved å omfavne marineindustriens innsats for å bli renere og grønnere, leder YANMAR kundene på deres reise for å skape en bærekraftig fremtid for verdenshavene og veileder dem på måter de kan redusere miljøpåvirkningen mens de fortsatt nyter tiden ombord på fartøyet.

Som et nøkkeltrinn i denne strategien kunngjorde YANMAR godkjenningen av HVO (Hydrotreated Vegetable Oil) drivstoff for sine marinemotorer. Dette er et av de første skritt kundene kan ta enkelt og rimelig i sin bærekraftsreise før elektrifisering blir mer utbredt. HVO drivstoff er et miljøvennlig alternativ til tradisjonelle fossile brensler som gir kundene et miljøbevisst alternativ til å drive fartøyene sine, som kan brukes umiddelbart uten at det kreves noen modifikasjoner på motorene deres.

Floris Lettinga, direktør for salg og markedsføring kommenterte; «YANMAR er dedikert til å støtte sine kunder med bærekraftige løsninger for den marine industrien. Vår energiomstillingsstrategi representerer et betydelig sprang mot en renere og mer miljøvennlig fremtid. Ved å teste og godkjenne HVO-drivstoff for motorene våre og ved å veilede og berolige kundene våre på deres reise, bidrar vi i fellesskap til en sunnere planet og mer ansvarlig båtliv på veien til elektrifisering.»

YANMAR forstår at bærekraft er et felles ansvar. For å støtte kundene i deres reise mot en mer bærekraftig fremtid, foreslår selskapet en rekke proaktive trinn:

  • Konverter til HVO-drivstoff umiddelbart: Kunder kan gjøre en umiddelbar innvirkning ved å bytte til HVO-drivstoff, et renere og fornybart alternativ, nå godkjent for bruk med Yanmar-motorer.
  • Regelmessig vedlikehold: Riktig motorvedlikehold sikrer optimal ytelse og reduserer utslipp. YANMAR gir omfattende støtte for å holde motorene i gang effektivt.
  • Utforsk innovative løsninger: Elektrifisering er over oss og YANMAR er forpliktet til bærekraftig teknologi, og kombinerer deres anerkjente pålitelige teknologi med elektrisk kraft for å redusere miljøpåvirkningen. Hold deg oppdatert på de siste innovasjonene med YANMAR.
  • Øk bevisstheten: Å snakke med folk i ditt eget båt-/marinsamfunn om bærekraftig praksis fremmer en kultur med miljøansvar. YANMAR Marine gir veiledning og informasjon for å øke bevisstheten på nettstedet deres: https://www.yanmar.com/marine/no/technology/

E-nyheter

Registrer deg for å motta den siste informasjonen om nye produkter, tjenester og generelle oppdateringer.

Nettverk

YANMARS omfattende globale service- og delenettverk spenner over 130 land og over 2100 lokasjoner.

Kontakt oss

Vi er her for å hjelpe og vil gjerne høre fra deg. Kontakt oss med spørsmål, kommentarer og tilbakemeldinger.

Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL Nyheter Yanmar avduker den grønne kundereisen: å navigere til en mer bærekraftig fremtid sammen
Hopp rett ned til innholdet