Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL Nyheter Yanmars seil- og motorbåtmotorer godkjent for HVO-drivstoff

Yanmars seil- og motorbåtmotorer godkjent for HVO-drivstoff

YANMAR Marine International (YMI) har bekreftet at deres nåværende seilbåt- og motorbåtmotorer har blitt evaluert og sertifisert som kompatible for bruk med lavkarbon fornybart parafinisk drivstoff, Hydrotreated Vegetable Oil (HVO).

Vår motorkompatibilitetsforsikring forsterker YMIs rykte som en pålitelig partner for kunder som leter etter bærekraftige fremdriftsløsninger som har en positiv innvirkning på miljøet, samtidig som de forbedrer tiden deres på vannet eller gagner deres virksomheter.

En klar, fargeløs, luktfri væske, HVO er kjent som et «drop-in drivstoff» og kan brukes som en direkte erstatning for fossil diesel i de sertifiserte YANMAR-motorene, enten rene eller blandede i alle proporsjoner. Ingen motormodifikasjoner eller endringer i håndtering, service, installasjon og vedlikeholdsprosedyrer er nødvendig.

Følgende motorer er godkjent for bruk i YANMAR; 1GM, YM-serien, JH-serien, 4LH HTP, 4LH DTP, 4LH STP og 6LY, 6LF og 6LT-serien. Disse pålitelige, stillegående og effektive motorene dekker en rekke ytelser og passer til en rekke seil- og kraftapplikasjoner.

Floris Lettinga, direktør for salg og markedsføring, YANMAR Marine International (YMI), sa: «Med tilbudet som forventes å fortsette å forbedre seg for å møte etterspørselen, vil HVO-drivstoff være et viktig alternativ for våre kunder som ønsker å kutte utslippene mens de nyter tiden på vann.

«YANMAR-godkjenningen for HVO og andre alternative drivstoff er et viktig stadium i vår energiovergangsstrategi, som gjør det mulig for kundene våre å maksimere de veletablerte funksjonene og fordelene med vår nåværende effektive motorserie. Ettersom YMI beveger seg mot elektriske og hybride løsninger, vil vi tilby ytterligere bærekraftige muligheter i vårt oppdrag om å støtte en rekke båtfolk på deres reise for å finne renere, grønnere fremdriftsløsninger. HVO er et flott første skritt for mange mennesker.»

Når du bytter til HVO-drivstoff, anbefaler YMI at motoreiere henvender seg til sin YANMAR-representant eller -forhandler og følger instruksjonene i bruksanvisningen.

YMI har et omfattende globalt støttenettverk, som tilbyr kvalitetsservice og deler, og ekspertråd.

E-nyheter

Registrer deg for å motta den siste informasjonen om nye produkter, tjenester og generelle oppdateringer.

Nettverk

YANMARS omfattende globale service- og delenettverk spenner over 130 land og over 2100 lokasjoner.

Kontakt oss

Vi er her for å hjelpe og vil gjerne høre fra deg. Kontakt oss med spørsmål, kommentarer og tilbakemeldinger.

Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL Nyheter Yanmars seil- og motorbåtmotorer godkjent for HVO-drivstoff
Hopp rett ned til innholdet