Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL Nyheter Yanmar fortsetter AMERICAS CUP-sponsorskap

Yanmar fortsetter AMERICAS CUP-sponsorskap

Osaka, Japan (7. september 2023) – Yanmar har kunngjort sin sponsing av den 37. America’s Cup som offisiell marinepartner. Den 37. America’s Cup vil finne sted i Barcelona, ​​Spania, mellom august og oktober 2024, hvor lagene vil konkurrere om cupen i banebrytende AC75 folierende racingyachter.

Toppen av seilkalenderen og det eldste kontinuerlig omstridte trofeet i internasjonal sport, America’s Cup har vært et globalt utstillingsvindu for seilteknologi siden starten i 1851. Yanmar er en anerkjent global leder innen marin industri som tilbyr avanserte og bærekraftige fremdriftsløsninger. Selskapets forpliktelse til bærekraftig innovasjon strekker seg utover marinmotorteknologi. Med et mangfoldig produktutvalg som omfatter drivlinjer og båter for marine motorer, landbruksmaskiner og -anlegg, anleggsutstyr, motordrivlinjer, energilagring og kraftproduksjon, er Yanmar forpliktet til å levere en bærekraftig fremtid for alle.

«Vi er virkelig takknemlige for Yanmars urokkelige støtte til America’s Cup gjennom årene,» sa Grant Dalton, administrerende direktør for America’s Cup Event. «Deres engasjement som offisiell marinepartner har vært medvirkende til å øke spenningen og suksessen til arrangementet. Yanmars dedikasjon til innovasjon, og fortreffelighet og drivende bærekraft i marin sektor, resonerer dypt med ånden i America’s Cup, og vi ser frem til nok en spennende utgave av løpet sammen.»

Konkurransen om Auld Mug, som America’s Cup er kjærlig kjent, begynner med arrangementets foreløpige regattaer, hvorav den første arrangeres i Vilanova i La Geltrú, nær Barcelona, ​​14.-17. september.

Driver bærekraft og innovasjon

Under banneret av YANMAR GREEN CHALLENGE 2050 har Yanmar satt seg et ambisiøst mål om å være et drivhusgassfritt selskap. Selskapets teknologiske innovasjon i forkant av et bredt spekter av alternative energiløsninger, inkludert HVO-godkjente motorer, hydrogenbrenselceller, batteriteknologi og hydrogenmotorteknologi demonstrerer sin urokkelige forpliktelse til å være banebrytende for en grønnere og mer bærekraftig fremtid for industrier over hele verden.

«Vi ser på vår YANMAR GREEN CHALLENGE 2050 som vårt eget løp for bærekraft og som en måte å aktivt engasjere våre folk, våre leverandører og våre forretningspartnere i å samarbeide for å redusere karbonutslipp på land, på havet og i byen,» sier Akihiro «Dezi» Nagaya, Chief Brand Officer i Yanmar Holdings «Vi er glade for å fortsette vår sponsing av dette historiske løpet og dele verdiene som bærekraft, innovasjon og teamarbeid.»

Utfordre makten til mennesker

Siden det første America’s Cup-løpet tilbake i 1851, har generasjoner av seilere utfordret seg selv til å skyve tilbake barrierene for menneskelige muligheter og teknologi. I likhet med dem tror Yanmar på menneskers kraft til å utfordre og skape nye muligheter og teknologier. Yanmar kaller denne ideen «HANASAKA», et uttrykk for grunnleggeren, Magokichi Yamaokas ånd, og hans tro på menneskers makt. One-design-konseptet til AC75 og AC40 racerbåtene understreker ytterligere viktigheten av mennesker for å gjøre forskjellen ettersom seilingsferdigheter og teamarbeid blir de avgjørende faktorene for suksess.

Yanmar er stolt over å være assosiert med denne tøffe utholdenhetsutfordringen som gjenspeiler deres tro på menneskers kraft og den urokkelige menneskelige ånden. «HANASAKA handler om mennesker, ikke teknologi.» sa Nagaya. «Det handler om å skape muligheter for alle til å nå sitt fulle potensial. America’s Cup snakker til oss gjennom potensialet til mennesker. Det handler ikke bare om løpsteamene, det handler om at alle jobber sammen for å skape noe eksepsjonelt. Alle vi i Yanmar kan hente inspirasjon fra dette.»

Et tiår med America’s Cup

Gjennom årene har Yanmars sterke engasjement for å støtte America’s Cup blitt vist frem gjennom en rekke betydelige sponsoraktiviteter. I den 34. utgaven som ble holdt i San Francisco, USA i 2013, tok Yanmar på seg rollen som den offisielle tekniske partneren til Oracle Team USA. Dette partnerskapet utvidet seg til den påfølgende utgaven, den 35. cupen som ble holdt i Bermuda fra 2015 til 2017, hvor Yanmar fortsatte som den offisielle tekniske partneren til Oracle Team USA og også fikk tittelen offisiell marinepartner i selve America’s Cup. Trenden med nært samarbeid vedvarte inn i den 36. utgaven som ble holdt i Auckland, New Zealand fra 2019 til 2021, hvor Yanmar stolt hadde utmerkelsen som den offisielle marinepartneren igjen. Nå, mens den 37. utgaven forbereder seg til å finne sted i Barcelona, ​​Spania, fortsetter Yanmar å vise sitt engasjement ved å påta seg rollen som en offisiell sponsor, og bekrefter sitt varige partnerskap med det prestisjetunge America’s Cup-arrangementet.

Løpsskjema

Foreløpige regattaer

14. – 17. september 2023, Vilanova i la Geltrú, Spania

29. november – 2. desember 2023, Jeddah, Saudi-Arabia

august 2024, Barcelona, ​​Spania

Challenger Selection Series

August-september 2024, Barcelona, ​​Spania

America’s Cup-kamp

12. – 20. oktober 2024, Barcelona, ​​Spania

E-nyheter

Registrer deg for å motta den siste informasjonen om nye produkter, tjenester og generelle oppdateringer.

Nettverk

YANMARS omfattende globale service- og delenettverk spenner over 130 land og over 2100 lokasjoner.

Kontakt oss

Vi er her for å hjelpe og vil gjerne høre fra deg. Kontakt oss med spørsmål, kommentarer og tilbakemeldinger.

Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL Nyheter Yanmar fortsetter AMERICAS CUP-sponsorskap
Hopp rett ned til innholdet