Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL Nyheter YANMAR og Williams Jet Tenders samarbeider for en bærekraftig fremtid

YANMAR og Williams Jet Tenders samarbeider for en bærekraftig fremtid

YANMAR Marine Internationals (YMI) utvalg av HVO-godkjente motorer er valgt i hele den marine industrien over hele verden som en ledende, pålitelig og effektiv fremdriftsløsning for en rekke bruksområder. Gjennom YANMARs forpliktelse til bærekraft, sikrer disse samarbeidene at YMIs partnere også drar nytte av og forbedrer deres øko-legitimasjon ved å redusere deres innvirkning på miljøet.

Williams Tenders, verdens fremste jet tender spesialist, har med suksess godkjent HVO100 drivstoff for bruk på alle YANMAR 4JH motordrevne anbud, inkludert DieselJet 415, 445 og 505, samt SOLAS 505, slik at kundene kan redusere sitt karbonfotavtrykk uten å gå på akkord med ytelsen.

Det strategiske trekket til Williams Jet Tenders sikrer at all ny produktutvikling og testing drevet av YANMAR multifuel ICE-motorer vil bruke HVO100.

YMIs direktør for salg og markedsføring, Floris Lettinga kommenterte; «YANMAR Marine International er stolte av å samarbeide med Williams Tenders, et samarbeid perfekt på linje med YANMARS forpliktelse til bærekraft.

Ved å integrere YANMARS HVO-godkjente motorer på tvers av Williams Tenders’ utvalg av båter og kjøretøy, driver vi ikke bare frem innovasjon; vi støtter kundene våre i å drive en bærekraftig reise mot en renere fremtid. Sammen hjelper vi kundene våre med å navigere i trinnene mot å optimalisere banebrytende teknologi med miljøbevissthet.»

De miljømessige bærekraftsfordelene ved brukt matolje (UCO) HVO-drivstoff godkjent av YANMAR og Williams Jet Tenders inkluderer reduserte klimagassutslipp, bruk av en fornybar energikilde fra spillolje og reduksjon av avhengighet av fossilt brensel. I tillegg fremmer bruken av UCO HVO-drivstoff bedre avhending av spillolje, og støtter den generelle innsatsen for et bærekraftig miljø.

Williams forpliktelse til bærekraftige løsninger vil føre til at de gjennomfører ytterligere tester for å utvide utvalget av produkter som er godkjent for bruk med HVO i fremtiden.

Sarah Moore, Sustainability Specialist hos Williams Jet Tenders, kommenterte; «Vi er forpliktet til å finne innovative bærekraftige løsninger som reduserer direkte utslippspåvirkning fra fabrikken og kjøretøyene våre. Ved å bruke UCO HVO, et fornybart drivstoff laget av avfallsolje, vil vi akselerere vår innsats for å avkarbonisere og forbedre luftkvaliteten. Når vi utfører utforskende tester på produktene våre, vil det tillate oss å bekrefte HVO-bruk i flere av våre anbud, noe som gjør oss i stand til å oppnå en større reduksjon i vårt karbonavtrykk ettersom flere Williams Jet Tender-motorer er godkjent for bruk.»

YANMAR Marine International er stolt av å være en nøkkelpartner i å fremme bærekraftige marine løsninger og ser frem til videre samarbeid med industriledere dedikert til en renere, grønnere fremtid.

E-nyheter

Registrer deg for å motta den siste informasjonen om nye produkter, tjenester og generelle oppdateringer.

Nettverk

YANMARS omfattende globale service- og delenettverk spenner over 130 land og over 2100 lokasjoner.

Kontakt oss

Vi er her for å hjelpe og vil gjerne høre fra deg. Kontakt oss med spørsmål, kommentarer og tilbakemeldinger.

Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL Nyheter YANMAR og Williams Jet Tenders samarbeider for en bærekraftig fremtid
Hopp rett ned til innholdet