Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL Nyheter Yanmars grønne reise på Cannes Yachting Festival

Yanmars grønne reise på Cannes Yachting Festival

Cannes Yachting Festival, 12. til 17. september, Jetée 183

Motor- og fremdriftsspesialist, YANMAR Marine International (YMI), har økt sin tilstedeværelse med en helt ny og forbedret stand og plassering på årets Cannes Yachting Festival. Standen vil fremheve selskapets satsing på grønn innovasjon.

YANMAR markerte en betydelig milepæl i selskapets grønne energiomstilling med godkjenningen av motorene som nå er sertifisert som kompatible for bruk med Hydrotreated Vegetable Oil (HVO). Dette var et av de første skrittene YANMAR tok for å gjøre det mulig for kundene deres å bli med dem på reisen mot å redusere utslippene mens de fortsatt nyter tiden på vannet og reduserer deres miljøpåvirkning.

YANMAR fortsetter å jobbe med utviklingen med alternative drivstoff som vil bidra til å bane vei for mer miljøvennlige tilnærminger før elektrifisering blir mer utbredt. Ved siden av dette er elektrifisering fortsatt høyt på YANMARs agenda, og de er fullt forpliktet til å støtte elektrisk innovasjonsteknologi med utvikling av produkter som YANMAR E-Sail Drive. Det nye plug and play elektriske fremdriftssystemet for seilbåtsektoren vil gjøre oppgraderingen til elektrisk kraft så enkel som mulig, og den etterlengtede lanseringen vil finne sted i 2024.

Floris Lettinga, direktør for salg og markedsføring kommenterte; «Cannes er en flott mulighet for oss til å fremheve vårt bredere engasjement for langsiktig forbedret enestående kundeopplevelse innen grønne teknologidrevne marine fremdriftssystemer og innovasjoner med våre motorer. Vårt utvalg av pålitelige, avanserte og effektive fremdriftssystemer vil fortsette å utvikle seg ettersom vi leverer løsninger for seil- og motorbåter med minimal CO 2 -utgang.

Den ledende leverandøren av motorer og marine fremdriftssystemer vil vise frem sin populære 6LF550 og 4JH110 med SD15.

6LF-motoren er en kraftig motor, og henvender seg til planende og semi-planende fartøy for både fritids- og lett kommersiell bruk.

4JH110 er en del av den anerkjente 4JH-serien. Demonstrerer YANMARs «5x best i klassen»-funksjoner – ren, sammenkoblet, stillegående, kraftig, drivstoffeffektiv – setter 4JH-CR-serien den globale standarden innen fremdrift av seilbåter og småbåter.

SD15 Saildrive fra ZF er designet for seilbåter opp til 65 fot, og gir fordelene med YANMARs velprøvde seildriftsløsninger, kombinert med common rail-effektivitet for fartøyer med motorer med høyere kraft. Demonstrerer den avanserte teknologien og innovasjonene bak det komplette utvalget av seilbåt- og motorbåtmotorer.

YANMAR-teamet vil være til stede på messen for å tilby ekspertråd, for å snakke om deres bærekraftige reise og for å nettverke med partnere og kunder, samt kunngjøre spennende nye utviklinger for selskapet.

E-nyheter

Registrer deg for å motta den siste informasjonen om nye produkter, tjenester og generelle oppdateringer.

Nettverk

YANMARS omfattende globale service- og delenettverk spenner over 130 land og over 2100 lokasjoner.

Kontakt oss

Vi er her for å hjelpe og vil gjerne høre fra deg. Kontakt oss med spørsmål, kommentarer og tilbakemeldinger.

Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL Nyheter Yanmars grønne reise på Cannes Yachting Festival
Hopp rett ned til innholdet