Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL Nyheter Yanmar vender tilbake til internasjonal arbeidsbåtmesse som viser omfattende kommersiell motorportefølje og ny 6gy-serie

Yanmar vender tilbake til internasjonal arbeidsbåtmesse som viser omfattende kommersiell motorportefølje og ny 6gy-serie

International Workboat Show, 29. november til 1. desember, stand: 2511

YANMAR er satt til å gjøre en betydelig avkastning på International Workboat Show ved å slå sammen tilstedeværelsen av to av sine marine divisjoner, YANMAR Marine International (YMI) og YANMAR America at the Show.

Dette samarbeidet vil vise frem YANMARs omfattende motorportefølje, og fremheve det brede spekteret av motorer for ulike bruksområder på tvers av kommersiell sektor; fra arbeidsbåter, rednings- og sikkerhetsbåter, fiske- og passasjerfartøy til berging/sleping, statlige servicefartøyer, havnevesenbåter og store offshorefartøyer.

YANMAR marine divisjoner vil vise et utvalg av sine lette, høyhastighets og større motorer, som tilbyr allsidighet, lave utslipp, ytelsesområde og kvalitet. På årets Workboat Show vil samarbeidet sette søkelyset på YMI-serien som den mest omfattende EPA-sertifiserte motorserien, støttet av det største marine servicenettverket i bransjen.

6LY-serien

Bygget på over 30 års historie, er fjerde generasjon 6LY-CR en jevn og robust 6-sylindret rekkemotor, som produserer imponerende ren og kraftig ytelse. 6LY-serien er bevist for cruiseapplikasjoner og ideell for installasjon i nye fartøyer med begrenset maskinromsplass, og har blitt bygget med alle de beste egenskapene til sine forgjengere, kombinert med de siste tekniske nyvinningene for å forbedre drivstofføkonomien og redusere støy og utslipp betydelig.

8LV-serien

8LV-serien viser frem YANMARs motorer med høy ytelse, og er ideell for høyhastighets rednings- og sikkerhetsbåter; med en kompakt design og enestående kraft-til-vekt-forhold. 8LV kombinerer forbløffende hastighet og akselerasjon med lavt støynivå og drivstofføkonomi. Blant de beste motorene i denne sektoren med et maksimalt motorturtall på 3800 rpm, gir 8LV-serien også eksepsjonell ytelse ved lave hastigheter, på tomgang ved 550 rpm.

YANMAR America’s marine divisjon vil vise frem sine storskala marinemotorer, som brukes som kraft- og energikilder for store tankskip, slepebåter og andre skip, og oppnår høye nivåer av kraft, drivstofføkonomi og høyere dimensjonal holdbarhet som kreves for det barske innlandet og det åpne land. havvann.

6AY-serien og utstyret

6AY-motorserien er kjent for sin høye ytelse og høye dreiemoment, lang levetid og høy pålitelighet, enkelt vedlikehold, lavt drivstofforbruk og livssyklusverdi. Dens stabile ytelse, selv under høy belastning, sikrer en pålitelig og konsistent strømkilde for et bredt spekter av maritime behov. Denne motorserien tilbyr både mekaniske og elektroniske drivstoffsystemer for å møte behovene til våre kunder. Det medfølgende YXH-240 marinegiret vil også vises.

Ny 6GY-serie

Ved siden av dette vil YANMAR America også stille ut den nye 6GY-serien egnet for et bredt spekter av bruksområder. Denne toppmoderne langtaktsmotoren yter opptil 803 hk (599 kW) og kan nå skryte av en reduksjon i svart røyknivå med opptil 80 %.

Den miljøvennlige enheten er ren med lave utslipp. Lave støynivåer oppnås gjennom optimalisering av flertrinns drivstoffinnsprøytingsmønster. Denne presise drivstoffinnsprøytningskontrollen til dette common rail-systemet bidrar til å oppnå topp drivstoffeffektivitet i denne motorklassen. Spesielt er det forbedret drivstoffeffektivitet i det praktiske lastområdet (lastfaktor på 50 % eller mer) som gir høyt dreiemoment du faktisk kan føle, selv ved lavt turtall. 6GY ble designet med tanke på servicevennlighet, med avtakbare sidepaneler som gir rask og enkel tilgang for rutinemessig vedlikehold og reparasjoner.

President for YANMAR Marine International Americas, Kevin Carlin, sa: «Vi er glade for å være på Workboat Show med vårt kombinerte tilbud, og demonstrerer vår allsidighet for å bringe rene, kraftige og pålitelige motorer til en rekke kommersielle bruksområder.»

Besøk YANMAR på International Workboat Show fra 29. november til 1. desember, stand 2511

https://www.yanmar.com/marine/no/

https://yanmar.com/us/marinecommercial/

E-nyheter

Registrer deg for å motta den siste informasjonen om nye produkter, tjenester og generelle oppdateringer.

Nettverk

YANMARS omfattende globale service- og delenettverk spenner over 130 land og over 2100 lokasjoner.

Kontakt oss

Vi er her for å hjelpe og vil gjerne høre fra deg. Kontakt oss med spørsmål, kommentarer og tilbakemeldinger.

Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL Nyheter Yanmar vender tilbake til internasjonal arbeidsbåtmesse som viser omfattende kommersiell motorportefølje og ny 6gy-serie
Hopp rett ned til innholdet