Home Motorer

Motorer

YMI Engines Silver Arrows Marine
YMI Engines Bavaria C45
YMI Engines iSloep
YMI Engines Steeler Yachts
YMI Engines Williams Jet Tenders
YMI Engines Compass Tenders
YMI Engines Melges iC37
YMI Engines Palfinger
YMI Engines Catalina Yachts
YMI Engines Bertram
YMI Engines Agena Marin Ltd
YMI Engines Steeler

Applikationer

Segelbåtar och mindre motorbåtar

YANMAR-motorer har blivit den globala standarden för framdrivning av segelbåtar och mindre motorbåtar. Genom att ta common-rail tekniken till mindre applikationer ger YANMAR exklusivt fördelarna med bränsleeffektivitet, extra kraft och renare drift för att leverera 5x Best in Class-funktioner.
Läs mer

Utforska YANMAR’s Common-Rail motorserier

SÄTTER DEN GLOBALA STANDARDEN – YANMAR common-rail marinmotorer sätter den globala standarder för prestanda, effektivitet och livslängd. Kompromisslösa i vår ingenjörskonst, levererar vi banbrytande teknik som standard över hela vårt produktsortiment. Vi fokuserar på din komfort och säkerhet, och låg total ägandekostnad, samtidigt som vi levererar enastående kraft och hastighet.

JH-CR-serien
40, 45, 57, 80, 110 Hk
JH-CR-serien sätter den globala standarden för framdrivning av segelbåtar och mindre motorbåtar och definierar våra 5x Best in Class-egenskaper.
Visa serien
4LV-serien
150, 170, 195, 230, 250 Hk
Med den senaste utvecklingen inom common rail-teknik är den kraftfulla 4LV-serien den i särklass tystaste och smidigaste dieseln i sin klass.
Visa serien
8LV-serien
320, 350, 370 Hk
Det bästa förhållandet mellan effekt och vikt, största varvtalsintervallet och dubbla turbos gör 8LV till den mest mångsidiga och kraftfulla motorn i sin klass.
Visa serien
6LY-CR-serien
400, 440 Hk
Fjärde generationens YANMAR 6LY-block är specialbyggda för marina applikationer och levererar ledande och pålitlig prestanda.
Visa serien
6LF-serien
485, 530, 550 Hk
6LF-motorn är en kompakt och kraftfull common rail-dieselmotor, perfekt för planande- och semiplanande båtar, både fritids- och lätta kommersiella applikationer.
Visa serien
6LT
500, 580, 640, Hk
6LT utökar YANMARs breda common-rail-utbud upp 640 hk, och är en kompakt och lätt dieselmotor som är en perfekt motor för planande och semi planande skrov,, och snabba båtar, med inombordmotorer. Perfekt för fritids- och lätta kommersiella applikationer.
Visa serien

Powered by YANMAR

YANMAR är en pålitlig partner när det gäller att leverera enastående upplevelser på vattnet. Med våra innovativa lösningar, senaste teknik, globala servicenätverk och originaldelar från YANMAR har vi ett orubbligt engagemang för våra kunder.
Läs mer

Nyhetsbrev

Anmäl dig för att få den senaste informationen om nya produkter, tjänster och allmänna uppdateringar.

Återförsäljare

YANMARs omfattande globala service- och reservdelsnätverk finns i över 130 länder på över 2 100 platser.

Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa dig och vill gärna höra din åsikt. Kontakta oss med förfrågningar, kommentarer och feedback.

Home Motorer
Skip to content