Home Motorer

Motorer

YMI Engines Silver Arrows Marine
YMI Engines Bavaria C45
YMI Engines iSloep
YMI Engines Steeler Yachts
YMI Engines Williams Jet Tenders
YMI Engines Compass Tenders
YMI Engines Melges iC37
YMI Engines Palfinger
YMI Engines Catalina Yachts
YMI Engines Bertram
YMI Engines Agena Marin Ltd
YMI Engines Steeler

Applikasjoner

Seilbåt og småbåter

YANMAR-motorer har blitt den globale standarden innen fremdrift av seilbåter og småbåter. Ved å bringe common rail-teknologi til mindre applikasjoner, gir YANMAR eksklusivt fordelene med drivstoffeffektivitet, ekstra kraft og renere drift for å levere 5x Best in Class-funksjoner.
Se alt

Utforsk YANMARs Common Rail-motorserie

SETTER DEN GLOBALE STANDARDEN – YANMAR common rail marinemotorer setter globale standarder for ytelse, effektivitet og utholdenhet. Kompromissløse i konstruksjonen vår leverer vi banebrytende teknologi som standard i hele vårt sortiment. Vi fokuserer på din komfort og sikkerhet, og en lav total eierkostnad, samtidig som vi leverer enestående kraft og hastighet.

JH-CR-serien
40, 45, 57, 80, 110 MHP
JH-CR-serien setter den globale standarden innen fremdrift av seilbåter og småbåter, og definerer våre 5x Best in Class-funksjoner.
Se serien
4LV-serien
150, 170, 195, 230, 250 MHP
Med den siste utviklingen innen common rail-teknologi er den punchy 4LV-serien den desidert roligste og jevneste dieselen i sin klasse.
Se serien
8LV-serien
320, 350, 370 MHP
Det beste kraft/vektforholdet, største turtallsområde og doble turboer gjør 8LV til den mest allsidige og kraftige motoren i sin klasse.
Se serien
6LY-CR-serien
400, 440 MHP
Den fjerde generasjons spesialtilpassede YANMAR 6LY-blokken er spesialbygget for marine applikasjoner, og leverer ledende og pålitelig ytelse.
Se serien
6LF-serien
485, 530, 550 MHP
6LF-motoren er en kompakt og kraftig common rail-dieselmotor, perfekt for planlegging og semi-planende fartøy, både fritids- og lette kommersielle.
Se serien
6LT
500, 580, 640, MHP
6LT utvider YANMARs kjente common rail-utvalg opp til en ytelse på 640 mhp, og er en kompakt og lett dieselmotor som er en ideell løsning for planlegging og halvplanende skrog, og hurtigbåter, med innenbords fremdriftssystemer, som passer til en rekke rekreasjons- og lette kommersielle bruksområder.
Se serien

Drevet av YANMAR

YANMAR er en pålitelig partner når det gjelder å levere enestående opplevelser på vannet. Fra våre innovative løsninger, nyeste teknologi, globale servicenettverk og originale YANMAR-deler, har vi et urokkelig engasjement for våre kunder.
Les mer

E-nyheter

Registrer deg for å motta den siste informasjonen om nye produkter, tjenester og generelle oppdateringer.

Nettverk

YANMARS omfattende globale service- og delenettverk spenner over 130 land og over 2100 lokasjoner.

Kontakt oss

Vi er her for å hjelpe og vil gjerne høre fra deg. Kontakt oss med spørsmål, kommentarer og tilbakemeldinger.

Home Motorer
Hopp rett ned til innholdet