Home Garanti

Garanti

GARANTI

Alle YANMAR Marine International-motorer leveres med en robust garanti og det største servicenettverket i marine innenbordsindustrien slik at du kan båt eller operere med trygghet. Alle detaljer er beskrevet i YANMAR begrenset garantihåndbok som levert med motoren.

Generell oversikt

Light Duty kommersiell søknad Fritidsapplikasjon 2+3 års dekning Seilbåtmotorer
Definisjon Inntektsproduserende, offentlige tjenester eller utleiebruk Fritidsbruk av private eiere Fritidsbruk av private eiere
Varighet 12 måneder eller 1000 timer 24 måneder 24 + 36 måneder
Dekning Alle deler som sviktet på grunn av YANMAR-utførelse eller materialfeil Alle deler som sviktet på grunn av YANMAR-utførelse eller materialfeil Noen unntak, sjekk håndboken for begrenset garanti for detaljer
YMI Warranty Handbook - EN

2+3 utvidet garanti

YANMAR Marine International BV har gleden av å tilby en utvidet treårsperiode med begrenset garanti på visse marine dieselmotorer. Denne tilleggsgarantien tilbys førstegangseiere av spesifikke YANMAR marinemotormodeller på betingelse av at de kun brukes til private og rekreasjonsformål.

Følgende YANMAR-motormodeller dekkes av dette garantiprogrammet:

  • 1GM10, 2YM15, 3YM20, 3YM30AE, 3JH5E, 4JH5E, 4JH4-TE, 4JH4-HTE, 4JH3-DTE (Dette gjelder de første detaljkjøperne som kjøpte disse motorene 1. juli 2015 eller senere)
  • 3JH40, 4JH45, 4JH57, 4JH80, 4JH110 (Dette gjelder den første detaljkjøperen uavhengig av motorens serienummer og produksjonsdato.)

Registrer motoren din

Ved å registrere motoren din i vår YANMAR Marine Support Portal, kan garantisaker håndteres mye enklere. Etter at du har registrert deg i portalen, vil du være blant de første som blir varslet om eventuelle produsenters serviceproblemer for din motormodell, du kan sende inn en forespørsel for å stille tekniske spørsmål, og kan til og med holde styr på motorvedlikeholdet ditt. YANMAR anbefaler at du registrerer motoren din innen 30 dager etter levering.

E-nyheter

Registrer deg for å motta den siste informasjonen om nye produkter, tjenester og generelle oppdateringer.

Forhandlersøker

YANMARS omfattende globale service- og delenettverk spenner over 130 land og over 2100 lokasjoner.

Kontakt oss

Vi er her for å hjelpe og vil gjerne høre fra deg. Kontakt oss med spørsmål, kommentarer og tilbakemeldinger.

Home Garanti
Hopp rett ned til innholdet