Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL Partnere og tilknyttede selskaper

Partnere og tilknyttede selskaper

Partnere og tilknyttede selskaper

Samarbeid for å forsyne kunder over hele verden

YANMAR og VETUS samarbeider om å skape et pålitelig og omfattende reservoar for båtutstyr, og kombinerer to fullstendig kompatible varemerker til glede for kunder over hele verden. VETUS, en spesialist på totale systemer, slutter seg til YANMAR-gruppen i et samarbeid som kombinerer YANMARs over 100 års motorkompetanse og erfaring med VETUS’ omfattende og allsidige portefølje av motorrelatert tilbehør og båtsystemkomponenter utviklet gjennom over 50 år. Ved å utnytte en rekke forretningssynergier og forene hver av selskapenes etablerte globale nettverk, etablerer vi en pålitelig one-stop-shop i total systemintegrasjon, unikt utstyrt og laget for å vokse i årene som kommer. YANMAR og VETUS arbeider parallelt for samutvikling og samarbeid over hele verden for å tilby avanserte løsninger for båteiere, slik at kundene kan optimalisere tiden ombord og nyte en bekymringsløs opplevelse på vannet med en pålitelig motorsystempakke de alltid kan stole på.

VETUS
VETUS tilbyr komplette båtsystemer rundt YANMAR-motorer – innovative løsninger og tekniske utstyr for fritidsbåter og små yrkesfartøyer, inkludert motortilbehør som eksosanlegg og oljefiltre, samt baugpropeller, kontrollpaneler, generatorer og annet. Selskapets omfattende portefølje av produkter, tilkoblinger og komponenter omfatter over 14 systemer, fra motorrommet til løpebroen, alle designet for enkel og enkel installasjon, bruk og service.

Oppkjøp muliggjør integrerte løsninger

Partnerskapet mellom spesialpropelleksperten Flexofold og YANMAR forener to høyt spesialiserte selskaper. Samarbeidet er skapt for å levere integrerte løsninger med maksimal effektivitet til seilbåt- og flerskrog-segmentet. Den markedsledende, overlegne foldepropellen ved lav motstand inngår i de komplette fremdriftsløsningene til YANMAR, og bekrefter YANMARs entusiasme for høyeste kvalitet. De to firmaene jobber sammen på en kostnadseffektiv måte som forener deres felles lidenskap for seiling og innovasjon. Resultatet er et eksepsjonelt motoroverføring-s og propellsystem for seilbåtbyggere, distributører og eiere over hele verden. Flexofold fortsetter å operere uavhengig og opprettholder sin distinkte merkevareidentitet med fokus på å utvikle neste generasjon løsninger for design av propeller i det globale seilbåtmarkedet.

FLEXOFOLD
Flexofold ble grunnlagt i 1992 av gründer og hydrodynamikkekspert Jack Skrydstrup og er en global leder innen utvikling, produksjon og distribusjon av høyeffektive foldepropeller. Seilbåtpropellene selges direkte til båtbyggere så vel som til private båteiere over hele verden. De er bygget i selskapets fabrikk i Danmark, som er utstyrt med moderne CNC-utstyr og robotteknologi. Den avanserte propell-produktserien utvides stadig med nye modeller, som alle er kjent for høy ytelse og lav motstand.

Investering i hjertet av båtindustrien

YANMARs partnerskap med båtutleie- og vannopplevelsesmarkedet GetMyBoat skaper en dynamisk, global allianse med et felles engasjement for å spre båtlivets gleder og sørge for at helsetilstanden til hele fritidsbåtindustrien er god. Ved hjelp av strategiske investeringer og støtte fra YANMAR, er begge selskapene godt posisjonert for å realisere en gjensidig visjon om å oppmuntre flere mennesker over hele verden til å oppleve spenningen og gleden ved aktiviteter på vannet. Som båtambassadører med global tilstedeværelse, en enestående kulturarv og en tradisjon for innovasjon, er YANMAR dedikert til å dele sin tekniske ekspertise og stimulere interessen for båtliv ved å jobbe med partnere og foreninger innen fritidsbransjen. Et løfte om å lære av innovasjonene og suksessen til GetMyBoat og stimulere til ekspansjon på feltet, er kjernen i YANMARs ansvar for bransjen og dens interesse for charter- og båtutleiemarkedene. Vi ønsker også nye aktører velkommen til båtmiljøet.

GETMYBOAT
GetMyBoat ble etablert i San Francisco i 2013 og har vokst til å bli verdens største nettbaserte båtutleie- og vannopplevelsesmarked, med over 130 000oppføringer i 184 land og over 9 300 destinasjoner globalt. Denne innovative formen for båtutleie, basert på båtutleie peer-to-peer, gjør båtliv tilgjengelig alle, enten de er dyktige kapteiner eller noviser innen båtliv. GetMyBoat gir eiere av alle typer båter, fra kajakker til seilbåter til motorbåter, muligheten til å nå ut til tusenvis av potensielle kunder.

Ny komfort for kundene

Gjennom et strategisk partnerskap som gir tilgang til det voksende markedet for gyrostabilisatorer, er YANMAR posisjonert til å tilby et nytt nivå av komfort og forbedret opplevelse for motorbåteiere. SmartGyros dype forståelse for båtstabilisering, deres spesialiserte ingeniørkompetanse og overbevisende gyroskopiske stabiliseringsprodukter er unike tilskudd til de marine systemene, utstyret og kunnskapen fra YANMAR. Resultatet er at en komplett serie med svært avanserte gyrostabilisatorer som praktisk talt eliminerer båtrulling, blir tilgjengelig. Serien er konstruert og utviklet med støtte fra YANMAR, og tilbys gjennom YANMARs globale nettverk for fritidsbåter og yrkesfartøy. I tråd med YANMARs visjon om å forbedre båtnytelse, komfort og sikkerhet med teknologisk avanserte systemer, gjør det tette samarbeidet SmartGyro i stand til å operere i Italia som en frittstående enhet. Dette nye tilskuddet til YANMAR-serien er i tråd med selskapets bredere strategi for stadig å utvide tilbudet med utvalgte partnere og investeringer.

SMARTGYRO
Smartgyro driver med med gyrostabiliseringsteknologi, og ble grunnlagt i 2014. Det er basert i La Spezia i Italia, i jobber med båtstabilisering for fartøyer fra 30 til 80 fot. Selskapet har konstruert og utviklet et komplett utvalg av toppmoderne gyrostabilisatorer for fritidsbåter og yrkesfartøyer, egnet for såvel nye båter som for ettermontering.

Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL Partnere og tilknyttede selskaper
Hopp rett ned til innholdet