Home Service og deler

Service og deler

Service og deler

Støtteportal

Når du velger en YANMAR marinemotor, kan du være trygg på at banebrytende teknologi og ytelse kommer som standard. Vårt rykte for pålitelighet er bygget på en urokkelig dedikasjon til innovativ ingeniør- og produksjonskvalitet.

Vår forpliktelse til å tilby de beste fremdriftsløsningene for våre kunder stopper ikke når en motor forlater produksjonslinjen. Med et nettverk av YANMAR-servicesentre lokalisert i mer enn 130 land over hele verden, er vi kjent for å tilby ekspert og lokalisert ettersalgsstøtte som du kan stole på.

Globalt servicenettverk

YANMAR har det største salgs- og støttenettverket i den marine industrien. Med mer enn 2000 autoriserte YANMAR-distributører og -forhandlere lokalisert i over 130 land, er vi i stand til å tilby kvalitetsservice og deler over hele verden.

Med omfattende, fabrikkstøttet opplæring, eksklusive YANMAR-verktøy som gir avansert teknisk støtte for installasjon og diagnostikk, og en pålitelig forsyningskjede for deler, kan du trygt begi deg ut på sjøen, vel vitende om at du er dekket uansett hvor motoren din tar deg.

Støtteportal

I tillegg til globalt lokalisert support, tilbyr vi ekstra bekvemmelighet gjennom YANMAR Marine Support Portal . Denne nettjenesten er tilgjengelig for alle brukere, og lar deg registrere motorene dine, sende inn tekniske forespørsler, registrere og se servicehistorikk og mye mer.

YANMAR Service and Parts

YANMAR originaldeler

YANMAR Genuine Parts er perfekt når det gjelder å maksimere levetiden og påliteligheten til ditt marine fremdriftssystem. De samme eksepsjonelle ingeniør- og kvalitetsstandardene som brukes på komponenter som finnes i en ny YANMAR-motor, brukes i produksjonen av våre originale deler.

Dette gir deg tryggheten om at YANMAR Genuine Parts vil holde båten din i gang under alle forhold. Ved å gi den perfekte tilpassede deler første gang, kan de spare deg for kostnadene og bryet med ytterligere vedlikeholdskrav som kan oppstå fra deres ikke-standardiserte motparter.

I tillegg vil bruk av YANMAR Genuine Parts sikre produsentens garanti. Ved siden av vår forpliktelse til optimalisering, gir dette en mer stressfri båtopplevelse og forlenger levetiden til marinemotoren din.

YMI genuine parts

Komplett deleportefølje

YANMAR leverer deler for hele livssyklusen til våre motorer. Videre opprettholder vi en komplett reservedelsportefølje for alle våre nåværende og tidligere motormodeller. Dette sikrer at fremdriftssystemene våre er bygget for å vare og garanterer en jevn drift i mange år fremover.

Kvalitet som standard

Ved å velge YANMAR originaldeler vil du motta et produkt som er produsert ved å bruke vår bransjeledende tilnærming til kvalitet og holdbarhet. Hver del er produsert i henhold til strenge ISO9001-akkrediterte standarder, og bruker de samme metodene og materialene som brukes på originale utstyrsdeler.

Vedlikeholdssett

YANMAR tilbyr en rekke omfattende vedlikeholdssett for hver motorserie, noe som sparer deg for tid og penger. Våre skreddersydde sett inkluderer alle de nødvendige originale YANMAR-delene du trenger for dine regelmessige planlagte vedlikeholdsintervaller. Ha en ekstra ombord for enkel tilgang til vanlige deler, slik at motoren din ikke svikter deg.

Vedlikeholdssett er tilgjengelige gjennom vårt distributør- og forhandlernettverk.

*Noen standard vedlikeholdssett: filtre, impellere, o-ringer, belter, pakninger, sink osv.

Partnere og tilknyttede selskaper

Flexofold
Overlegen foldepropell med lav luftmotstand for seilbåter og flerskrogsbåter.
Vetus
Kraftløsninger og teknisk utstyr for å tilby komplette båtsystemer rundt din Yanmar-motor.
Smartgyro
Smartgyro-stabilisatorer eliminerer båtrulling for å gjøre livets rikeste øyeblikk mer ekstraordinære.
Getmyboat
Verdens største markedsplass for båtutleie og vannopplevelser.
Home Service og deler
Hopp rett ned til innholdet