Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL

Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL

YANMAR MARINE INTERNATIONAL

Forme fremtiden for eksepsjonell marin opplevelse med innovative teknologier

En melding fra Taro Kitamura

YANMAR er et navn som er pålitelig i hele den marine industrien. Som et selskap med en århundrelang motorproduksjonstradisjon, er vår stolte arv som en etablert og innflytelsesrik tilstedeværelse i verdens fremtredende båtmarkeder en dyp kilde til ære for oss alle.

For YANMAR MARINE INTERNATIONAL forblir drivambisjonen om å bygge videre på vår historie og prestasjoner kompromissløs. Vi er forpliktet til å kontinuerlig stimulere selskapets vekst…

Les mer

President YANMAR MARINE INTERNATIONAL
Merkevareerklæring

Utprøvd marin teknologi

YANMAR MARINE INTERNATIONAL (YMI) er en ledende leverandør av innovative motorer og teknologidrevne marine fremdriftssystemer, og leverer verdens reneste, mest effektive, pålitelige og holdbare dieselmotorer til rekreasjonssektoren – både seilbåter og motorbåter – og lette kommersielle applikasjoner. Dens pålitelige utvalg av common rail marine dieselmotorer omfatter et ytelsesområde fra 40 mhp til 640 mhp, det mest omfattende tilbudet som er tilgjengelig fra alle marinemotorprodusenter. Forpliktet til utvikling av avansert teknologi for de beste og mest bærekraftige løsningene for å møte de utviklende behovene til båteiere og OEM-er, er YMIs misjon å forbedre hele båtopplevelsen for alle sine kunder. YMI fortsetter å utvide sitt nettverk av servicesentre over hele verden og bygge på sitt misunnelsesverdige rykte som en komplett systemleverandør og marin industriambassadør med nye partnerskap, samarbeid og investeringer.

Basert i Nederland, er YMI innlemmet i YANMARs globale virksomhet, som spenner over syv forretningsdomener på land og til havs. Med sin begynnelse i Osaka, Japan i 1912, ble YANMAR det første selskapet som lyktes i å lage en kompakt dieselmotor av praktisk størrelse i 1933. Med industrielle dieselmotorer som hjørnesteinen i virksomheten, har YANMAR fortsatt å utvide sitt utvalg av produkter, tjenester og ekspertise for å levere totalløsninger som en dieselmotor og utstyrsprodusent, som leverer små og store motorer, landbruksmaskiner og anlegg, anleggsutstyr, energisystemer, marinemotorer, maskinverktøy og komponenter.

Les mer

Legendarisk innovasjon

Gjennom intensiv og velprøvd konstruksjon produserer vi stolte førsteklasses og holdbare motorer som varer år etter år.

Legendarisk innovasjon

Ved å bygge inn kvalitet, håndverk og holdbarhet i den grundige utviklingen av produktene sine, produserer YMI med stolthet førsteklasses motorer som er bygget for å vare i flere tiår og tusenvis av timer. YANMAR marinemotorer er betrodd av fagfolk og fritidsbåteiere for å yte på høyeste nivå, overgå kundenes forventninger for å gi verdsatt trygghet for folk og lokalsamfunn som er avhengige av sikkerheten og påliteligheten til båtutstyret deres for å optimere deres arbeids- og fritidsliv . Gjennom intensiv og velprøvd konstruksjon, inneholder YMIs motorer og systemer den nyeste banebrytende teknologien for å sikre at de fortsetter å kjøre sesong etter sesong. Tryggheten for evig produksjon av deler for nye og gamle motormodeller sikrer at kundene kan stole på en YANMAR-motor hele livet.

YANMARs pålitelighet

Over 100 år med innovasjon fra oppfinnerne av den moderne dieselmotoren med varig, dedikert fokus på å fremme marine applikasjoner.

YANMARs pålitelighet

Siden grunnleggelsen i 1912, har YANMAR, oppfinneren av den moderne dieselmotoren, fortsatt å lede som en pioner og prisvinnende innovatør innen progresjon og utvikling av dieselteknologi, engineering og utslippsreduksjon. Fra utviklingen av verdens første kommersielt levedyktige små dieselmotor i 1933 og den påfølgende lanseringen av to marinemodeller før 1950, til utviklingen av det avanserte utvalget av motorer, fremdriftsløsninger og marine systemer som er tilgjengelige i dag, fortsetter YANMAR å skille seg ut med en varig, dedikert oppdrag for å tilby banebrytende, bærekraftige løsninger for marine applikasjoner. Et landemerke for å danne YANMAR MARINE INTERNATIONAL i 2014, etter over 100 år med innovasjon, skapte en fornyet drivkraft i selskapets forretningsenhet for fritidsmarine for å fokusere på å tilby neste generasjon av motorløsninger og marine systemer for motorbåter, seilbåter og lett bruk kommersielle fartøy.

Globalt støttenettverk

Båt med tillit som stoler på vårt nettverk av salgs- og servicesentre er tilgjengelig for rask og pålitelig støtte i over 130 land over hele verden.

Globalt støttenettverk

Med et voksende verdensomspennende nettverk av salgs- og servicesentre i over 130 land, tilbyr YMI ekspertstøtte som en pålitelig partner til alle eiere av YANMAR marinemotorer. Fritidsbåtfolk og kommersielle operatører kan oppleve og nyte livet på vannet med tillit til at de har umiddelbar tilgang til pålitelig assistanse når det trengs som mest. YANMARs omfattende støttestruktur bygger på den medfødte ingeniørinnovasjonen og erfaringen bak sine teknologidrevne systemer, og gir fortsatt trygghet for motoreiere gjennom de påfølgende årene av et motorkjøp, uansett hvor de måtte reise. YANMAR er fortsatt forpliktet til å investere i utviklingen og fremtiden for sine service- og støtteinitiativer.

Drevet av bærekraft

Inspirert av YANMARs grunnleggende oppdrag for å komme menneskeheten til gode, lover YMI en forsterket forpliktelse til å møte dagens miljøutfordringer med bærekraftige fremdriftsløsninger.

Drevet av bærekraft

Som svar på den globale innsatsen for å beskytte planeten vår og bevege seg mot dekarbonisering, er YMI dedikert til å følge en energiomstillingsstrategi som vil bidra til å sikre en bedre verden for fremtidige generasjoner. YMI bygger på et rykte som leverandører av de mest drivstoffeffektive marinemotorene med lavt utslipp med fornyet fokus på å utvikle fremdriftsprodukter og -systemer som slipper ut mindre CO2. Ved å utvikle og kombinere teknologier innen nøkkelområdene lavkarbon brensel, elektrifisering, hybridisering, energieffektivitet og optimalisering, vil YMI møte nye behov for å redusere miljøpåvirkningen. YMI er forpliktet til en innovativ tilnærming som vil levere avanserte, grønnere løsninger for kunder og partnere, og oppfylle appetitten på opplevelse, eventyr og komfort ombord på en bevisst, bærekraftig måte.

YANMARS FRAMTIDSVISJON

Den nye verdien vi ønsker å skape.

Basert på prinsippet «A Sustainable Future» har vi definert fire typer sosial overflod som vi aktivt søker å realisere.

Visjon 01

Et energisparende samfunn.

Større tilgang på energi. Avfallsfri, trygg og rimelig varme, arbeid og strøm, når som helst.

Vår løsning

Ved å utvikle svært effektive og rimelige motorteknologier og -systemer som kan utnytte ulike energikilder optimalt, reduserer vi belastningen på miljøet og gjør samfunnet mer behagelig for alle.

Visjon 02

Et samfunn der folk kan leve med sjelefred.

Avlastning fra tøffe arbeidsforhold. Mennesker tjener et trygt levebrød i trygt og fullverdig arbeid og lever givende liv i harmoni med naturen.

Vår løsning

Vi bruker automatisering og autonomi for å redusere arbeidsmengden og forbedre produktiviteten, finne tekniske løsninger for å gjøre maskiner og kjøretøy sikrere og enklere å håndtere, og støtter infrastruktur og byplanlegging for å skape bedre arbeidsmiljøer.

Visjon 03

Et samfunn der folk kan nyte trygg og rikelig mat.

Deilig og næringsrik mat når som helst, hvor som helst. En sunnere livsstil for alle.

Vår løsning

Fra forberedelse av jord gjennom planting, høsting og utover, tilbyr vi total støtte for matens verdikjede hele veien til bordet. Vi er fast bestemt på å skape et samfunn der folk kan fortsette å nyte smakens gave.

Visjon 04

Et samfunn som tilbyr et spennende liv fylt med rike og tilfredsstillende opplevelser.

Få mest mulig ut av arbeid og lek. Bedre livskvalitet for alle.

Vår løsning

Ikke bare etterstreber vi brukervennlighet og kreativitet i produktene og tjenestene våre, vi støtter produkter og aktiviteter for å utdanne neste generasjon og oppmuntre til kulturell utvikling. Vi har som mål å gjøre både jobb og lek mer tilfredsstillende i hverdagen.

Pionerånden og å spare drivstoff for å tjene menneskeheten

Grunnleggeren til vår merkevareerklæring og visjon er grunnleggerens ånd. Over et århundre senere er denne ånden fortsatt viktig, og inspirerer oss til å fortsette å utvikle oss og søke etter nye måter å løse sosiale utfordringer og berike folks livsstil

Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL

Elige tu idioma

Danés


Holandés


Inglés


Finlandés


Francés


Alemán


Griego


Italiano


Noruego


Portugués


Español


Sueco

Hopp rett ned til innholdet