Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL

Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL

YANMAR MARINE INTERNATIONAL

Forma framtidens exceptionella marina upplevelser med innovativ teknik

Ett meddelande från Taro Kitamura

YANMAR är ett namn som man litar på inom hela marinindustrin. Som ett företag med en hundraårig tradition av motortillverkning är vårt stolta arv som en etablerad och inflytelserik aktör på världens främsta båtmarknader en djup källa till ära för oss alla.

För YANMAR MARINE INTERNATIONAL är den drivande ambitionen att bygga vidare på vår historia och våra framgångar oförminskad. Vi är fast beslutna att ständigt stimulera företagets tillväxt…

Läs mer

President YANMAR MARINE INTERNATIONAL
Varumärkesdeklarering

Beprövad marin teknik

YANMAR MARINE INTERNATIONAL (YMI) är en ledande leverantör av innovativa motorer och teknikdrivna marina framdrivningssystem och levererar världens renaste, mest effektiva, tillförlitliga och hållbara dieselmotorer för fritidsbåtar – både segelbåtar och motorbåtar – och lätta kommersiella applikationer. Dess breda utbud av marina dieselmotorer med common-rail teknik sträcker sig från 40 till 640 hk, vilket är det mest omfattande utbudet från någon tillverkare av marina motorer. YMI har åtagit sig att utveckla avancerad teknik för de bästa och mest hållbara lösningarna för att möta båtägarnas och båtbyggarnas framtida behov, och YMI:s uppdrag är att förbättra hela båtupplevelsen för alla sina kunder. YMI fortsätter att utöka sitt nätverk av servicecenter över hela världen och bygga vidare på sitt starka rykte som en ledande leverantör av kompletta system, och en ambassadör inom marinindustrin genom nya partnerskap, samarbeten och investeringar.

YMI är baserat i Nederländerna och ingår i YANMARs globala verksamhet som omfattar sju affärsområden på land och till sjöss. YANMAR, som grundades i Osaka i Japan 1912, blev 1933 det första företaget som lyckades tillverka en kompakt dieselmotor av praktisk storlek. Med industriella dieselmotorer som hörnsten i verksamheten har YANMAR fortsatt att utöka sitt utbud av produkter, tjänster och expertis för att leverera helhetslösningar som tillverkare av dieselmotorer och utrustning, med små och stora motorer, jordbruksmaskiner och utrustning, anläggningsmaskiner, energisystem, marinmotorer, verktyg och komponenter.

Läs mer

Legendarisk innovation

Genom intensiv och beprövad teknik kan vi stolt tillverka förstklassiga och hållbara motorer som håller år efter år.

Legendarisk innovation

YMI har lagt vikt vid kvalitet, hantverk och hållbarhet i den noggranna utvecklingen av sina produkter och tillverkar stolt premiummotorer som är byggda för att hålla i årtionden och tusentals timmar. YANMAR:s marinmotorer är pålitliga för yrkesverksamma och fritidsbåtsägare och presterar på högsta nivå och överträffar kundernas förväntningar för att ge värdefull sinnesro för de människor och samhällen som är beroende av säkerheten och tillförlitligheten hos sin båtutrustning för att optimera sina arbets- och fritidsliv. Genom intensiv och beprövad teknik innehåller YMI:s motorer och system den senaste avancerade tekniken för att säkerställa att de fortsätter att fungera säsong efter säsong. Tryggheten i vår globala service och reservdelstillgänglighet för nya och gamla motorer garanterar att kunderna kan lita på en YANMAR-motor genom hela livet.

Yanmars pålitlighet

Över 100 års innovation från uppfinnarna av den moderna dieselmotorn med ett bestående, hängivet fokus på att utveckla marina applikationer.

Yanmars pålitlighet

Sedan grundandet 1912 har YANMAR, uppfinnaren av den moderna dieselmotorn, fortsatt att vara en pionjär och prisbelönt innovatör inom utvecklingen av dieselteknik, teknik och utsläppsminskning. Från utvecklingen av världens första kommersiellt gångbara kompakta dieselmotor 1933 och den efterföljande lanseringen av två marina modeller före 1950, till utvecklingen av det avancerade utbudet av motorer, framdrivningslösningar och marina system som finns tillgängliga idag, fortsätter YANMAR att utmärka sig med ett bestående, hängivet uppdrag att tillhandahålla banbrytande, hållbara lösningar för marina tillämpningar. Ett viktigt steg i den resan var bildandet av YANMAR MARINE INTERNATIONAL 2014, efter över 100 år av innovation, skapade en förnyad drivkraft inom företagets affärsenhet för fritidsbåtar för att fokusera på att tillhandahålla nästa generations motorlösningar och marina system för motorbåtar, segelbåtar och lätta kommersiella fartyg.

Globalt servicenätverk

Båtägare kan tryggt lita på att vårt nätverk av försäljnings- och servicecenter är tillgängligt för snabb och pålitlig support i över 130 länder världen över.

Globalt servicenätverk

Med ett växande världsomspännande nätverk av försäljnings- och servicecenter i över 130 länder erbjuder YMI expertstöd som en pålitlig partner till alla ägare av YANMARs marinmotorer. Fritidsbåtsägare och kommersiella operatörer kan uppleva och njuta av livet på vattnet i förvissning om att de har omedelbar tillgång till pålitlig hjälp när den behövs som mest. YANMAR:s omfattande supportstruktur bygger på den medfödda tekniska innovationen och erfarenheten bakom sina teknikdrivna system och ger motorägare en fortsatt trygghet under de följande åren efter ett motorinköp, oavsett var de befinner sig. YANMAR fortsätter att investera i utvecklingen och framtiden för sina service- och supportinitiativ.

Hållbarhet som drivkraft

Med inspiration från YANMAR:s ursprungliga uppdrag att hjälpa mänskligheten lovar YMI ett förstärkt åtagande att möta dagens miljöutmaningar med hållbara framdrivningslösningar.

Hållbarhet som drivkraft

Som svar på de globala initiativen för att skydda vår planet och gå mot en minskning av koldioxidutsläppen har YMI åtagit sig att följa en strategi för energiomställning som kommer att bidra till att säkerställa en bättre värld för framtida generationer. YMI bygger vidare på sitt rykte som leverantör av de mest bränsleeffektiva marinmotorerna med låga utsläpp med förnyat fokus på att utveckla framdrivningsprodukter och -system som släpper ut mindre CO2. Genom att utveckla och kombinera teknik inom nyckelområdena koldioxidsnåla bränslen, elektrifiering, hybridisering, energieffektivitet och optimering kommer YMI att möta de nya behoven av att minska miljöpåverkan. YMI är engagerat i en innovativ strategi som kommer att leverera avancerade, grönare lösningar för kunder och partners, och som uppfyller behovet av upplevelser, äventyr och komfort ombord på ett medvetet och hållbart sätt.

YANMARS FRAMTIDSVISION

Det nya värde som vi vill skapa.

Utifrån principen ”En hållbar framtid” har vi definierat fyra typer av socialt överflöd som vi aktivt försöker förverkliga.

Vision 01

Ett energisparande samhälle.

Bättre tillgång till energi. Avfallsfri, säker och prisvärd värme, arbete och kraft, när som helst.

Vår lösning

Genom att utveckla högeffektiv och prisvärd motorteknik och system som kan utnyttja olika energikällor optimalt minskar vi belastningen på miljön och gör samhället mer trivsamt för alla.

Vision 02

Ett samhälle där människor kan leva i lugn och ro.

Lättnad från hårda arbetsförhållanden. Människor får en trygg försörjning genom ett säkert och meningsfullt arbete och lever ett givande liv i harmoni med naturen.

Vår lösning

Vi använder automatisering och autonomi för att minska arbetsbelastningen och förbättra produktiviteten, hittar tekniska lösningar för att göra maskiner och fordon säkrare och lättare att hantera samt stöder infrastruktur och stadsplanering för att skapa bättre arbetsmiljöer.

Vision 03

Ett samhälle där människor kan njuta av säker och riklig mat.

Läcker och näringsriktig mat när som helst, var som helst. Ett hälsosammare liv för alla.

Vår lösning

Från markberedning till plantering, skörd och vidare erbjuder vi ett totalt stöd för hela livsmedelskedjan, ända fram till bordet. Vi är fast beslutna att skapa ett samhälle där människor kan fortsätta att njuta av smakens gåva.

Vision 04

Ett samhälle som erbjuder ett spännande liv fyllt av rika och tillfredsställande upplevelser.

Få ut det mesta av jobbet och leken. Bättre livskvalitet för alla.

Vår lösning

Vi strävar inte bara efter användarvänlighet och kreativitet i våra produkter och tjänster, utan stöder även produkter och aktiviteter för att utbilda nästa generation och uppmuntra kulturell utveckling. Vi strävar efter att göra både arbete och fritid mer tillfredsställande i vardagen.

Pionjärandan och att spara bränsle för att tjäna mänskligheten

Vår varumärkesförklaring och vår vision bygger på vår grundares anda. Över hundra år senare är denna anda fortfarande vital och inspirerar oss att fortsätta att utvecklas och söka efter nya sätt att lösa sociala utmaningar och berika människors livsstil.

Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL

Elige tu idioma

Danés


Holandés


Inglés


Finlandés


Francés


Alemán


Griego


Italiano


Noruego


Portugués


Español


Sueco

Skip to content