Home Service och reservdelar

Service och reservdelar

Service och reservdelar

Portal för support

När du väljer en marinmotor från YANMAR kan du vara säker på att avancerad teknik och prestanda är standard. Vårt rykte om tillförlitlighet bygger på en orubblig hängivenhet till innovativ teknik och högklassig tillverkning.

Vårt engagemang för att tillhandahålla de bästa drivlösningarna för våra kunder slutar inte när en motor lämnar produktionslinjen. Med ett nätverk av YANMAR-servicecenter i mer än 130 länder över hela världen är vi kända för att tillhandahålla expertis och lokal eftermarknadssupport som du kan lita på.

Globalt servicenätverk

YANMAR har det största försäljnings- och supportnätverket inom marinindustrin. Med mer än 2 000 auktoriserade YANMAR-distributörer och återförsäljare i över 130 länder kan vi erbjuda kvalitetsservice och reservdelar över hela världen.

Med omfattande, fabriksstödd utbildning, exklusiva YANMAR-verktyg som ger avancerad teknisk support för installation och diagnostik och en pålitlig leveranskedja för reservdelar kan du tryggt segla i vetskap om att du är försäkrad oavsett vart din motor tar dig.

Portal för support

Förutom lokala supportcenter globalt erbjuder vi ytterligare bekvämlighet genom YANMAR Marine Support Portal. Denna onlinetjänst är tillgänglig för alla användare och gör det möjligt för dig att registrera dina motorer, skicka in tekniska förfrågningar, registrera och visa servicehistorik och mycket mer.

YANMAR Service and Parts

YANMAR originaldelar

YANMARs originaldelar passar perfekt när det gäller att maximera livslängden och tillförlitligheten hos din marina drivlina. Samma exceptionella teknik- och kvalitetsstandarder som tillämpas på komponenter som finns i en ny YANMAR-motor används vid tillverkningen av våra originaldelar.

Detta ger dig trygghet att YANMARs originaldelar håller din båt i gång under alla förhållanden. Yanmar originaldelar är skräddarsydda för din drivlina och kan spara dig kostnader och besvär med ytterligare underhållskrav som kan uppstå på grund av deras icke-standardiserade motsvarigheter.

Om du använder YANMARs originaldelar omfattas du dessutom av tillverkarens garanti. Tillsammans med vårt engagemang för kvalitet ger detta ett problem fritt båtägande och förlänger livslängden på din marinmotor.

YMI genuine parts

Komplett utbud av reservdelar

YANMAR levererar reservdelar för våra motorers hela livscykel. Dessutom har vi en komplett reservdelsportfölj för alla våra nuvarande och tidigare motormodeller. Detta garanterar att våra drivlinor är byggda för att hålla och att de fungerar problemfritt i många år framöver.

Kvalitet som standard

Genom att välja YANMAR Originaldelar får du en produkt som är tillverkad enligt våra branschledande krav för kvalitet och hållbarhet. Varje del tillverkas enligt strikta ISO9001-ackrediterade standarder och med samma metoder och material som används för originaldelar.

Service kit

YANMAR erbjuder ett antal heltäckande service kit för varje motorserie, vilket sparar tid och pengar. Våra skräddarsydda kit innehåller alla nödvändiga originaldelar från YANMAR som du behöver för dina regelbundna underhållsintervaller. Ha gärna ett extra service kit ombord för att ha enkel tillgång till de vanligaste servicedelarna, när behovet dyker upp.

Service kiten finns tillgängliga via våra auktoriserade återförsäljare.

*Några standardartiklar i service kiten: filter, impeller, o-ringar, remmar, packningar, zinkanoder, m.m.

 

Partners

Flexofold
Överlägsna fällbara propellrar med lågt luftmotstånd för segelbåtar och flerskroviga yachter.
Vetus
Kraftlösningar och teknisk utrustning för att erbjuda kompletta båtsystem runt din Yanmar-motor.
Smartgyro
Smartgyro-stabilisatorer eliminerar båtrullning för att göra livets rikaste stunder mer extraordinära.
Getmyboat
Världens största marknadsplats för båtuthyrning och vattenupplevelser.
Home Service och reservdelar
Skip to content