Home Garanti

Garanti

GARANTI

Alla YANMAR marinmotorer levereras med en solid garanti och det största servicenätverket inom det marina inombordssegmentet för ett bekymmersfritt ägande. Alla detaljer beskrivs i YANMARs garantihandbok som levereras med motorn.

Allmän översikt

Lätta kommersiella tillämpningar Fritidstillämpning 2+3 års täckning Segelbåt motorer
Definition Användning för inkomstbringande verksamhet, offentliga tjänster eller uthyrning Rekreationsanvändning av privata ägare Rekreationsanvändning av privata ägare
Varaktighet 12 månader eller 1000 timmar 24 månader 24 + 36 månader
Täckning Alla delar som har gått sönder på grund av YANMARs fel på tillverkning eller material. Alla delar som har gått sönder på grund av YANMARs fel på tillverkning eller material. Vissa undantag, se handboken för begränsad garanti för detaljer.
YMI Warranty Handbook - EN

2+3 förlängd garanti

YANMAR Marine International B.V. har nöjet att erbjuda en förlängd treårig period av begränsad garanti för vissa marina dieselmotorer. Denna tilläggsgaranti erbjuds till förstagångsägare av specifika YANMAR-motormodeller för marinmotorer på villkor att de endast används för privat fritidsbruk.

Följande YANMAR-motormodeller omfattas av detta garantiprogram:

  • 1GM10, 2YM15, 3YM20, 3YM30AE, 3JH5E, 4JH5E, 4JH4-TE, 4JH4-HTE, 4JH3-DTE (Detta gäller förstahandsägaren som köpt motorn den 1 juli 2015 eller senare).
  • 3JH40, 4JH45, 4JH57, 4JH80, 4JH110 (Detta gäller förstahandsägaren oavsett motorns serienummer och tillverkningsdatum).

Registrera din motor

Genom att registrera din motor i vår YANMAR Marine Support Portal kan garantiärenden hanteras mycket enklare. När du registrerar dig på portalen kommer du att vara bland de första som får information om eventuella servicebulletiner från tillverkaren för din motormodell, du kan skicka in en förfrågan för att ställa tekniska frågor och du kan även hålla koll på din servicehistorik. YANMAR rekommenderar att du registrerar din motor inom 30 dagar efter leverans.

Nyhetsbrev

Anmäl dig för att få den senaste informationen om nya produkter, tjänster och allmänna uppdateringar.

Återförsäljare

YANMARs omfattande globala service- och reservdelsnätverk finns i över 130 länder och mer än 2 100 platser.

Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa dig och vill gärna höra vad du tycker. Kontakta oss med förfrågningar, kommentarer och feedback.

Home Garanti
Skip to content