Home Motorer Common Rail-teknologi

Common Rail-teknologi

YANMAR tilbyr et komplett utvalg av marine common rail-dieselmotorer med funksjoner som er best i klassen på fem områder og som passer til alle bruksområder. Fra 40 – 440 hk gir våre common rail-motorer den beste opplevelsen på vannet, fra rene utslipp og jevn og stille drift til kraftig, momentdrevet akselerasjon. Med tilleggsutstyr som ekstra dynamo med høy effekt, SOLAS-sertifisering, kompletterende drivsystemer og integrerte elektroniske kontroller, er motorene våre spesialutviklet for å være ideelle løsninger for ethvert marint bruksområde.

JH-CR-serien

6LY-serien

6LT-serien

Common Rail-teknologi

Som ledende produsent av dieselmotorer integrerer YANMAR den mest avanserte common rail-teknologien i våre innovative marine motorer.

Common rail-teknologi er et digitalstyrt, høytrykks drivstoffinnsprøytning- og sensorsystem som optimaliserer motorens effektivitet og ytelse. Det gir reduserte utslipp, minimalt med støy og maksimal effekt, og forbedrer motorens samlede effektivitet samt komforten ombord betydelig.

En rekke sensorer gjennom hele motoren registrerer driftsbetingelsene og ytelseskravene, og sender dette til den elektroniske styringsenheten. Systemet overvåker gassposisjonen, ulike temperaturer, skinner og trykk, inntakslufttrykk, og både veiv- og kamposisjon. Basert på tilbakemeldingen fra sensorene, regulerer den elektroniske styringsenheten drivstoffet fra tilførselspumpen til hver enkelt høytrykksdrivstoffskinne og digitalt aktiverte injektor. Dette styrer nøyaktig når og hvor mye drivstoff som skal injiseres. Et common rail-system kan levere mellom en og fem injeksjoner til hver sylinder i løpet av en syklus, i stedet for en enkelt injeksjon, som i et mekanisk styrt drivstoffsystem.

Common rail-teknologien ble opprinnelig utviklet for å oppfylle de strenge utslippsreglene for biler. Common rail-teknologiene som brukes i YANMARs båtmotorer er spesifikt skreddersydd av YANMAR for hver av YANMAR-modellene, og de oppfyller YANMARs strikte tekniske standarder. Dette gir deg den nyeste teknologien innen marin dieselteknikk, og motorer som er best i klassen på fem områder.

E-nyheter

Registrer deg for å motta den siste informasjonen om nye produkter, tjenester og generelle oppdateringer.

Nettverk

YANMARS omfattende globale service- og delenettverk spenner over 130 land og over 2100 lokasjoner.

Kontakt oss

Vi er her for å hjelpe og vil gjerne høre fra deg. Kontakt oss med spørsmål, kommentarer og tilbakemeldinger.

Home Motorer Common Rail-teknologi
Hopp rett ned til innholdet