Home Greenline och YANMAR samarbetar för att maximera kundernas upplevelse ombord

Greenline och YANMAR samarbetar för att maximera kundernas upplevelse ombord

Greenline och YANMAR samarbetar för att maximera kundernas upplevelse ombord

Greenline-konceptet har inspirerats av en passion för ansvarsfullt båtliv och har drivit på den tekniska utvecklingen för att ta fram en rad väldesignade yachter med miljömedvetenhet och personligt välbefinnande ombord.

Greenline-båtarnas enastående design uppmuntrar inte bara till avkoppling och njutning med sin enkla hantering, utan också till komfort med minimala bullerstörningar som mer liknar den fridfulla upplevelsen ombord på en segelbåt.

Miljömedvetna värderingar

Eftersom många av oss är på väg mot ett mer miljömedvetet båtliv har företag som Greenline ett nära samarbete med YANMAR för att hjälpa båtägare att minska sin miljöpåverkan och minimera föroreningar av vattenmiljön från avgaser, buller eller kölvatten.

Med sin utmärkta styling och rymliga ljusa design ger Greenline Yachts högsta möjliga värde för sina kunder och gör att varje båt känns mer som ett hem från hemmet.

Hemma har vi blivit mer energimedvetna än någonsin, och därför är vi nu mer uppmärksamma på den energi vi använder ombord, särskilt när det gäller fossila bränslen. Greenlines superdeplacementskrov med lågt luftmotstånd förbrukar mycket mindre energi för att röra sig genom vattnet, vilket ökar yachternas effektivitet.

"En av de viktigaste faktorerna som fick oss att välja YANMAR-motorer är deras exceptionella tillförlitlighet", säger Greenlines grundare Vladimir Zinchenko. Greenlines yachter är kända för sin komplexitet, och vi ville ha en sömlös anslutning mellan navigationssystemet och motorstyrningen. YANMARs fartygskontrollsystem visade sig vara den perfekta lösningen, vilket gjorde integrationsprocessen betydligt enklare och roligare.
En annan fördel är det omfattande nätverk av servicepunkter som YANMAR erbjuder runt om i världen, vilket säkerställer att våra kunder får den support de behöver, oavsett var de befinner sig. För närvarande har vår Greenline-yachtportfölj stolta 4LV-, 8LV- och 6LY-motorer, vilket stärker vårt förtroende för YANMARs kvalitet och prestanda."

Grundades 2008 och tillverkas i hjärtat av Europa: Greenline Yachts byggs i Slovenien, ett land som hyllas för sin intakta natur och invånarnas hållbara tankesätt.

Med introduktionen av den första hybridbåten 2008 revolutionerade Greenline båtindustrin och sedan dess har varumärket varit en synonym för ständig innovation inom båtbyggnad och design. Greenlines vision är att kontinuerligt forma framtiden för ansvarsfullt båtliv genom att vara det mest innovativa och ansvarsfulla båtmärket i världen. Företagets mission är att ständigt tänja på gränserna för vad som är tekniskt möjligt för att göra ansvarsfullt båtliv attraktivt, enkelt och prisvärt för kunderna. När de designar och bygger sina yachter är huvudfokus att maximera kundens välbefinnande ombord.

Greenline Yachts strävar efter att uppnå 100% utsläppsfria båtar. De är stolta över de framsteg de har gjort med införandet av elektriska framdrivningssystem i hela sitt sortiment.

Utforska lösningspaketet

6LY CR

  • Kompakt, lätt och kraftfull motor
  • Högt vridmoment på låg effekt och över hela effektbandet, vilket ger ledande acceleration och respons i toppskiktet.
  • Specialanpassat YANMAR 6LY-block är specialbyggt för marina tillämpningar
  • 4:e generationens tillförlitlighet för beprövad prestanda för kryssning, tävling och lätta kommersiella tillämpningar.
  • Utformad för effektiv installation och ommontering

VC20

VC20 är YANMARs andra generationens fartygskontrollsystem som styr alla YANMARs elektroniskt styrda motorer. Nästa generations YANMAR VC20 Vessel Control System har förenklad elhantering, ett högkvalitativt utseende och betydande funktionella förbättringar och kan integreras med YANMARs kompletta sortiment av common rail-motorer, transmissioner, kontroller och displayer.

VC20 är ett J1939-baserat CAN-bussystem som har ett dedikerat nätverk för varje motor och är standard med en reservpanel för nödsituationer, vilket garanterar högsta tillförlitlighet. Med NMEA-anslutningar inbyggda kan VC20 enkelt anslutas till flera andra fartygstillbehör eller system.

Systemet har utvecklats helt av YANMAR för att uppfylla företagets höga krav på kvalitet och tillförlitlighet. VC20 kontrollerar alla YANMARs motor- och transmissionsfunktioner och visar motorlarm och diagnostiska koder på displayen.

Är du redo att börja?

Hitta din lokala auktoriserade YANMAR-distributör eller servicecenter här.

Home Greenline och YANMAR samarbetar för att maximera kundernas upplevelse ombord
Skip to content