Home Lyman-Morse lanserar skrov nr 1 i Hood 35 LM-serien

Lyman-Morse lanserar skrov nr 1 i Hood 35 LM-serien

Lyman-Morse lanserar skrov nr 1 i Hood 35 LM-serien

35 LM-serien. Hood 35 LM är en uppföljare av det framgångsrika samarbetet mellan Lyman-Morse och C.W. Hood Design med Hood 57 LM. I likhet med 57-fotaren definierar den här fantastiska handupplagda laminerade pocket-yachten en egen nisch som omfattar avancerad konstruktionsteknik, världsberömt hantverk och överlägsen prestanda. Skrov nr 1 Shadow är utformad som en hardtop express och utrustad med några av de mest avancerade marina teknologierna som finns tillgängliga idag.

Skrov nr 1 har två 440-hästars YANMAR 6LY440-motorer kopplade till ett par Hamilton Waterjet HJX29. YANMAR 6LY440-marindieselmotorer, som levereras av YANMAR-distributören Mack Boring & Parts Co., valdes ut för den nya integrerade drivlinan på grund av deras prestanda, bränsleeffektivitet, tillförlitlighet och smidiga och tysta drift.

6LY-motorerna som levererar 440 hk (324 kW) vid 3300 rpm är specialbyggda för marina applikationer och idealiska för jet- och axelinstallationer, med högt vridmoment för klassledande acceleration och responsiv prestanda. Med sin kompakta konstruktion, låga höjd och smala bredd är YANMARs sexcylindriga common-rail motorer också attraktiva för installation i nya båtar med begränsat utrymme i motorrummet.

Den fantastiska lanseringen av den nya Hood 35 LM skedde tack vare det hårda arbete som YANMARs personal utförde i samarbete med Mack Boring, Hamilton och Lyman-Morse. Vi ser fram emot att få se 6LY med Hamilton vattenjet-system på fler fritidsbåtar under de kommande åren.

Utforska motorpaketet

6LY-CR-serien

  • Kompakt, lätt och kraftfull motor
  • Högt vridmoment på lågt varvtal och över hela varvtalsregistret, vilket ger ledande acceleration och respons.
  • YANMAR 6LY-block är specialbyggt för marina applikationer
  • 4:e generationen, ger hög tillförlitlighet och prestanda vid alla tillämpningar och förhållanden.
  • Designad för enkel installation och motorbyte
 

Är du redo att utforska?

Hitta din lokala auktoriserade YANMAR-distributör eller servicecenter här.

Home Lyman-Morse lanserar skrov nr 1 i Hood 35 LM-serien
Skip to content