Home Lyman-Morse lanserer skrog nr. 1 i Hood 35 LM-serien

Lyman-Morse lanserer skrog nr. 1 i Hood 35 LM-serien

Lyman-Morse lanserer skrog nr. 1 i Hood 35 LM-serien

35 LM-serien. Hood 35 LM følger det nye vellykkede samarbeidet mellom Lyman-Morse og CW Hood Design på Hood 57 LM. I likhet med 57′, definerer denne fantastiske kaldstøpte lommeyachten en helt egen nisje, som omfatter avansert konstruksjonsteknologi, verdenskjent håndverk og overlegen ytelse. Skrog nr. 1 Shadow er designet som en hardtop-ekspress og utstyrt med noe av den mest avanserte marineteknologien som er tilgjengelig i dag.

Skrog nr. 1 har to 440-hk YANMAR 6LY440s koblet til Hamilton Waterjet HJX29s. YANMAR 6LY440 marine dieselmotorer, levert av YANMAR-distributøren Mack Boring & Parts Co. , ble valgt for det nye integrerte systemet, og på grunn av sin ytelse, drivstoffeffektivitet, pålitelighet og jevne og stillegående drift.

3300 rpm, 440 hk, 324 kW 6LY-seriens motorer er spesialbygde for marine applikasjoner og ideelle for jet- og akseldrift, med høyt dreiemoment for klasseledende akselerasjon og responsiv ytelse. Med et lite fotavtrykk, lav høyde og smal bredde er de 6-sylindrede YANMAR common rail-modellene også en attraktiv installasjon for nye fartøyer med begrenset maskinromsplass.

Den enestående lanseringen av den nye Hood 35 LM skyldtes det harde arbeidet til YANMAR-personellet i samarbeid med teamene på Mack Boring, Hamilton og Lyman-Morse. Vi ser frem til å se 6LY-Hamilton vannjet-løsningen på flere fritidsbåter i årene som kommer.

Utforsk løsningspakken

6LY-CR-serien

  • Kompakt, lett og kraftig motor
  • Høyt dreiemoment på den lave enden og over kraftbåndet, som gir ledende akselerasjon og respons på topp
  • Tilpasset YANMAR 6LY-blokk er spesialbygget for marine applikasjoner
  • Fjerde generasjons pålitelighet for dokumentert ytelse med cruise, racing og lette kommersielle bruksområder
  • Designet for effektiv installasjon og ommontering

Klar til å komme i gang?

Finn din lokale autoriserte YANMAR-distributør eller servicesenter her.

Home Lyman-Morse lanserer skrog nr. 1 i Hood 35 LM-serien
Hopp rett ned til innholdet