Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL Nyheter Yanmar Europe ble hedret med Deshima 2023-prisen i kategorien "Veletablert".

Yanmar Europe ble hedret med Deshima 2023-prisen i kategorien «Veletablert».

Almere, Nederland, 12. desember 2023 – Vi er stolte av å kunngjøre det Yanmar Europe har blitt hedret med Deshima 2023-prisen i kategorien «Veletablert». Den prestisjetunge prisen ble delt ut mandag 11. desember 2023 av Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA) og den nederlandsk-japanske handelsføderasjonen DUJAT.

Yanmar Europes anerkjennelse for Deshima-prisen stammer fra deres initiativer som fremmer bærekraftige løsninger og bidrar til sosialt samfunnsansvar i Nederland. I følge Deshima Awards juryrapport: ‘Yanmar har vist seg å være av stor verdi for byen Almere, provinsen Flevoland og Nederland gjennom sine unike økonomiske, sosiale og kulturelle bidrag.’

Samir Laoukili, President & CEO i Yanmar Europe reagerer: «Vi er utrolig takknemlige for å ha mottatt den anerkjente Deshima-prisen. Denne anerkjennelsen er et vitnesbyrd om mange års engasjement og samarbeidsånd til hele teamet, og den urokkelige støtten fra byen Almere og provinsen Flevoland. Sammen former vi en bærekraftig og sosialt ansvarlig fremtid.»

Forpliktelse til bærekraft

Juryen mente at kjernen i alle Yanmars bedriftsaktiviteter er en forpliktelse til bærekraft: «Å oppnå maksimal velstand med minimale ressurser.» Dette gjenspeiles i Yanmars streben etter avkarbonisering og dens streben etter å bli et «økologisk fotavtrykkfritt, drivhusgassfritt selskap med sin Green Challenge-strategi». Men også gjennom selskapets elektrifisering og ultrahøy drivstoffeffektivitetsløsninger og dets nære samarbeid med Almere kommune i byens energiomstillingsarbeid.

Yanmar og ELEO: ambisiøse elektrifiseringsmål

I 2022 kjøpte Yanmar en majoritetsandel i ELEO Technologies, et raskt voksende nederlandsk batteriteknologiselskap, som ytterligere underbygger Yanmars dedikerte initiativ mot bærekraft. ELEO fokuserer på banebrytende batteriteknologi, som gjør det mulig for de mest utfordrende maskinene og kjøretøyene å bli elektriske.

Bas Verkaik, medgründer og administrerende direktør i ELEO Technologies sier: «Vi er veldig stolte over å bli anerkjent sammen med Yanmar Europe for Deshima Netherlands Awards 2023. Denne anerkjennelsen reflekterer vår felles forpliktelse til å drive bærekraftige løsninger og bidra til en lysere og mer bærekraftig fremtid .»

Corporate Social Responsibility (CSR)

I tillegg strekker Yanmar Europes forpliktelse til aktivt å støtte og promotere lokale aktiviteter, slik som Yanmar Almere City Run, et lokalt bikubeprosjekt, sponsing av Almere City Football Club og investering i fremtidige generasjoner. Yanmar gir ungdomsskoleelever muligheten til å få virkelige erfaringer på Yanmar, og forbereder dem på arbeidsmarkedet.

Promotor for nederlandsk-japanske forhold Juryen satte videre pris på Yanmar Europes langvarige forpliktelse til å forbedre gjensidig forståelse og forretningsforbindelser mellom Japan og Nederland. Yanmars proaktive engasjement i både det nederlandske og japanske næringslivet, sammen med sponsingen av arrangementer som den årlige Japan-festivalen i Amstelveen og Cherry Blossom Festival i Almere, understreket denne forpliktelsen.

E-nyheter

Registrer deg for å motta den siste informasjonen om nye produkter, tjenester og generelle oppdateringer.

Nettverk

YANMARS omfattende globale service- og delenettverk spenner over 130 land og over 2100 lokasjoner.

Kontakt oss

Vi er her for å hjelpe og vil gjerne høre fra deg. Kontakt oss med spørsmål, kommentarer og tilbakemeldinger.

Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL Nyheter Yanmar Europe ble hedret med Deshima 2023-prisen i kategorien "Veletablert".
Hopp rett ned til innholdet