Mallorca Repower YANMAR 6LF

Magnum Marine 40 motorbåt Adriana gjennomgår en repowering av to YANMAR 6LF530 dieselmotorer

Sertifisert YANMAR-forhandler Motonáutica Balear, Mallorca, fullfører installasjonen av to YANMAR 6LF530 dieselmotorer på Magnum Marine 40-motorbåten Adriana for å heve ytelsen til et nytt nivå

Moderne teknologi

Ved å demonstrere den dramatiske transformasjonen levert av en YANMAR repower, suser Adriana over vannet – jevnt, stille og effektivt. De enestående resultatene av dette milepælprosjektet, den første installasjonen av de nye YANMAR 6LF dieselmotorene i Europa, vil garantert skape en mer behagelig opplevelse for alle ombord.

Slitet med dårlig ytelse og drivstofforbruk på grunn av to tiår gamle motorer, var Magnum 40-motorbåten en ideell kandidat for repowering for å innlemme den siste toppmoderne teknologien og øke båtens verdi.

Kompakt og kraftig

Sertifisert YANMAR-forhandler Motonáutica Balear , på Mallorca, utførte installasjonen av to av de avanserte YANMAR 6LF530-modellene med høy hestekrefter, og forbedret fartøyets hastighet, økte drivstoffeffektiviteten, reduserte støy og strømlinjeformet navigasjonssystemene.

De nye kompakte og kraftige 6LF-motorene med høye hestekrefter introduserer enda et YANMAR repower-alternativ for å gjenopplive fartøyet ditt og oppnå betydelige økonomiske og ytelsesfordeler.

Med det største salgs- og servicenettverket i marineindustrien, som dekker over 130 land over hele verden, tilbyr YANMAR også uovertruffen lokal forhandlerstøtte og ekte reservedeler.

Utforsk løsningspakken

6LY-CR-serien

YANMARs 8LV er et kompakt kraftverk med ekstremt effektivt og allsidig design. V8 common rail-konfigurasjonen gir en balansert og stillegående motor med doble turboer for å levere en raskere akselerasjonsrespons.

Repower med YANMAR

Installering av en ny, teknologisk avansert YANMAR-motor vil umiddelbart blåse nytt liv i båten din.

E-nyheter

Registrer deg for å motta den nyeste informasjonen fra YMI om nye produkter, tjenester og oppdateringer.

Forhandlersøker

YANMARS omfattende globale service- og delenettverk spenner over 130 land og over 2100 lokasjoner.

Kontakt oss

Vi er her for å hjelpe og vil gjerne høre fra deg. Kontakt oss med spørsmål, kommentarer og tilbakemeldinger.

Hopp rett ned til innholdet