Travelopia

Leopard, The Moorings og Sunsail satser på YANMAR som deres foretrukne partner

For mange opplevelsessøkende som reiser til sine drømmedestinasjoner, begynner reisen for livet vanligvis om bord på en er en motorbåt eller katamaran.

Yachtcharterindustrien har i lengre tid fascinert både båtfolk og andre. Men som i andre sektorer er kontinuerlig innovasjon viktig for å holde tritt med forbrukernes behov.

Etter hvert som forbruket i det moderne samfunnet beveger seg fra det materielle til det opplevelsesmessige, er motorbåter og katamaraner en ideell plattform for pionerer som er innstilt på å flytte grenser i jakten på nye opplevelser.

For å tilfredsstille behovene deres, forsetter charterindustrien å ha tillit til fleksible teknologipartnere som kan legge til rette for den livsstilen forbrukerne forventer. Industrien kan ikke være mindre banebrytende enn de som gleder seg over spenningen ved å seile til nye horisonter.

Travelopia er i forkant internasjonalt for reisende som ønsker seg noe særegent. De er det eneste reisearrangørgruppen av denne typen i hele verden – porteføljen deres er utelukkende fokusert på spesialiserte reiser.

Hver del av gruppen drives individuelt og skaper unike opplevelser sentrert rundt bestemte reisemål, lidenskaper eller interesser, fra seiling til kultur og luksusreiser. Med spesifikt fokus blir hver del av gruppen best i sin klasse på det de driver med – og mange er bransjeledende innen sin sektor.

Kundene våre har høye forventninger. De søker nye opplevelser og eventyr, og hver og en av dem krever en egenartet opplevelse. Travelopia gir dem dette gjennom reell forståelse og ekspertise. Det er kjernen i alt de gjør på Travelopia.

Eventyret begynner

Tre marine selskaper – Leopard, The Moorings og Sunsail – jobber for å gi de som søker originale og dramatiske seil- og seilereventyr uforglemmelige reiseopplevelser.

Leopard ble lansert i 2001. De opererer nå under Travelopia-paraplyen, og er katamaran nummer én i Nord-Amerika og en av de beste merkene globalt.

“Å kjøpe en leopard er starten på et eventyr for eierne våre, og de krever pålitelighet,” forklarer Leopards VP for Yachts, Franck Bauguil. “Varemerket vårt og det vi representerer er viktig for kundene, men for oss handler det mest om hva som skjer inne i båten.”

Å sette høy standard for bransjen er viktig for alle de tre selskapene. The Moorings ble etablert i 1969, og er uten tvil en av de mest kjente selskapene i denne sektoren. For dem er det viktig å ta ledelsen og bli betraktet som en pioner.

For å drive fartøyene sine, valgte Leopard, The Moorings og Sunsail en verdensleder innen marine dieselmotorer som deres foretrukne partner.

En ren Yanmar dieselmotor står sentralt i alt disse tre selskapene byr på. Yanmar samarbeider tett med alle sammen for å levere best mulige maritime opplevelser.

Opplevelser huskes tross alt best når de overgår folks forventninger …

Innovasjon er nøkkelen

Det er ingen overraskelse at The Moorings og Sunsail kontinuerlig samarbeider med pålitelige leverandører, gitt deres gode rykte i chartermarkedet. Innovasjon er viktig, og de to selskapene implementerer kontinuerlig tilbakemeldingene fra kunder, eiere og operasjonelle team.

Dette er også et viktig tema for Leopard, noe Franck bekrefter: “Vi får tilbakemeldinger fra ulike interessenter gjennom forskjellige berøringspunkter. Deretter samler vi inn data og bruker dem til å forbedre produktene våre og utvikle løsninger, ofte i nært samarbeid med Yanmar.

“De har lyttet til behovene våre over tid, og det er alltid en positiv utveksling mellom Yanmars ingeniører og vår tekniske avdeling. “Det er fantastisk å ha en langsiktig partner som responderer på funnene våre og lever opp til våre krav.”

For Josie Tucci, VP for salg og markedsføring for The Moorings og Sunsail, kan denne ordningen oppsummeres perfekt: “Vi liker å se på oss selv som et fartøy kundene våre kan søke opplevelser gjennom, og det det fartøyet er drevet av Yanmar.”

To av samme slaget

Etter Josies mening har det skjedd betydelige endringer i chartermarkedet de siste femti årene: Folks forventninger har endret seg dramatisk siden vi startet i 1969, og teknologien spiller en stadig større rolle. Før i tiden måtte folk heise seil selv, og det fantes ingen GPS.

Nå er alt elektronisk og fullt integrert, inkludert Wi-fi og lydanlegg. Enkelt sagt vil folk ha det like komfortabelt om bord som de har det hjemme.”

For å imøtekomme etterspørselen etter økt kraft og redusert drivstofforbruk, har både The Moorings og Sunsail et viktig fellestrekk – de satser begge på Yanmar-motoren.

“Kundene våre vil ha et hjem hjemmefra på reisene sine, og takket være Yanmar kan de være realisere eventyrtrangen og dra lenger enn noensinne. De er trygge i vissheten om at Yanmar-motoren bringer dem dit de vil.

En fremtid uten grenser

Det er en linje i et kjent dikt av John Donne som lyder slik: “No man is an island.” Intet menneske er en øy. Det samme kan sies om de som reiser mot nye horisonter. Enhver som utforsker fjerne strender for å nyte naturens skjønnhet, må også ta ansvar for å redusere fotavtrykket de etterlater seg på planeten.

For Josie er Yanmar den ideelle partneren til å utfordre bransjen og bidra til å levere miljøvennlige opplevelser: “Ren kraft og forenklede systemer er viktigere enn noensinne. Av denne grunn må industrien spørre seg hvordan man kan generere kraft og samtidig bruke mindre drivstoff.”

The Moorings, Sunsail og Leopard arbeider sammen for å utvide kundenes horisonter, og – drevet av Yanmar – kan de garantere dem uforglemmelige opplevelser i lang tid fremover.

"Vi liker å tenke på oss selv som fartøyet som våre kunder kan søke eventyr gjennom, og det hele er drevet av Yanmar."

Previous slide
Next slide

E-nyheter

Registrer deg for å motta den nyeste informasjonen fra YMI om nye produkter, tjenester og oppdateringer.

Forhandlersøker

YANMARS omfattende globale service- og delenettverk spenner over 130 land og over 2100 lokasjoner.

Kontakt oss

Vi er her for å hjelpe og vil gjerne høre fra deg. Kontakt oss med spørsmål, kommentarer og tilbakemeldinger.

Hopp rett ned til innholdet