Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL Powered by Yanmar Bransjeikon Norberto Ferrettis YANMAR marinedrevne motoryacht

Bransjeikon Norberto Ferrettis YANMAR marinedrevne motoryacht

Ombord med industriikon Norberto Ferretti's drevet av YANMAR 45 fot motoryacht

Når et industriikon, verftsgrunnlegger, anerkjent båtbygger, erfaren racer og en mann med lidenskap for havet som Norberto Ferretti forklarer hvorfor han valgte fremdriftspakken for sin egen private 45 fots motoryacht, er årsakene verdt å høre

Tiår med yachtbyggingserfaring

Som nå nyter pensjonisttilværelsen med å tilbringe idylliske dager med venner ombord på anbudet sitt utenfor kysten av vakre Formentera, har den anerkjente Ferretti Yachts-medgründeren Norberto Ferretti høye standarder når det kommer til fremdriftspakken for sin egen yacht.

Den italienske legenden og anerkjente båtdesigneren ønsket en kraftløsning som gjorde det mulig for ham å overstige 35 knop, navigere og akselerere med letthet, og en som tilbød responsiv joystick-kontroll for manøvrering når han fortøyde ved siden av hjemmebasen på Spanias Balearene.

Basert på flere tiår med yachtbygging hos det ikoniske italienske selskapet der han bygde mer enn 700 YANMAR-drevne båter, hadde Mr. Ferretti alle bevisene han trengte for å ta sin avgjørelse.

Jeg ønsket å overstige 35 knop, men det var ikke mange motorer med den effekten eller den vekten, og YANMAR 8LV er veldig lett og har en utrolig boost.

Joystick kontrollert

Velge en trippel-YANMAR 8LV370 pakke, komplett med Yanmar ZT hekkdrev, kontrollert av YANMAR VCS (Vessel Control System) og JC10 joystick kontroll For installasjon av YANMAR-distributør Cartello Srl, har Mr. Ferrettis forventninger blitt overgått, noe som gjør det mulig for ham å optimalisere bekymringsfri tid på sjøen – et element han beskriver som viktig for livet hans.

Hans siste og svært personlige erfaringer ombord med den lette og effektive trippelmotorpakken har styrket hans lojalitet og langvarige tillit til YANMAR-motorers pålitelighet og ytelse. Slik er hans overbevisning, han har nå til hensikt å fornye en annen personlig yacht, en vintage Bertram 28, med en YANMAR 4LV fremdriftspakke.

Med enestående respons, akselerasjon og pålitelighet, dens enkelhet i bruk og jevn ytelse, kan Mr Ferretti slappe av i vissheten om at YANMAR-teknologi og service ikke vil svikte ham.

Jeg dreier lett og kort på JC10 Joystick og hekken eller baugen går mot kaia. Det er virkelig og ekstremt enkelt.

Båtmessen

For utvidet teknisk innsikt i YANMAR-fremdriftspakken og mer eksklusive opptak, se hele intervjuet med The Boat Shows Maurizio Bulleri.

Utforsk løsningspakken

8LV CR

YANMARs 8LV er et kompakt kraftverk med ekstremt effektivt og allsidig design. V8 common rail-konfigurasjonen gir en balansert og stillegående motor med doble turboer for å levere en raskere akselerasjonsrespons.

JC10

JC10 er YANMARs styrespakkontrollsystem for applikasjoner med to hekkaggregater. JC10 er et egenutviklet kontrollsystem for YANMAR 8LV- og 4LV-motormodeller i dobbelinstallasjonskonfigurasjon i kombinasjon med YANMAR ZT370 hekkaggregater og VCS-kontroller.

ZT370

ZT370 er et YANMAR-utviklet hekkaggregat med hydraulisk giring for å levere responsive og jevne giring. ZT370 er kompatibel med motorene i YANMAR 4LV- og 8LV-serien og kan styres med YANMAR VC10-systemet eller via joystick med vårt JC10-joystick-kontrollsystem i to applikasjoner.

E-nyheter

Registrer deg for å motta den nyeste informasjonen fra YMI om nye produkter, tjenester og oppdateringer.

Forhandlersøker

YANMARS omfattende globale service- og delenettverk spenner over 130 land og over 2100 lokasjoner.

Kontakt oss

Vi er her for å hjelpe og vil gjerne høre fra deg. Kontakt oss med spørsmål, kommentarer og tilbakemeldinger.

Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL Powered by Yanmar Bransjeikon Norberto Ferrettis YANMAR marinedrevne motoryacht
Hopp rett ned til innholdet