Catana katamaraner

Catana-katamaraner drevet av YANMAR, den globale standarden for seilbåtfremdrift

Mange mennesker drømmer om å seile inn i solnedgangen på jakt etter nye horisonter og spennende opplevelser. Enten du er en eventyrer som har drømt om å krysse verdenshavene i lengre tid, eller du bare nyter gleden ved å leie en båt sammen med familie og venner for øyhopping, er det ingen tvil om at en katamaran byr på uforglemmelige opplevelser.

Forfriskende ytelse i harmoni med naturen, enkel manøvrering, luksuriøs komfort og god plass gjør det er lett å se hvorfor etterspørselen etter katamaraner øker, spesielt i det voksende chartermarkedet.

Derfor lager et nytt partnerskap mellom en banebrytende fransk båtbygger og en verdenskjent japansk produsent av marine motorer allerede store bølger i denne voksende sektoren innenfor det maritime markedet.

Selskapsprofil

Catana har gjennom tre tiår fått rykte for å stille høye krav til ytelse, komfort og sikkerhet. YANMAR har mer enn hundre års erfaring med å bygge en av verdens fineste, mest pålitelige og holdbare dieselmotorer.

Ettersom et økende antall fritidsbrukere nå velger katamaraner, er tiden inne for disse to nyskapende, veletablerte selskapene til å samarbeide om å levere overlegne fartøyer til en stadig voksende kundebase.

Oppdage nye horisonter sammen

For Catana-president Olivier Poncin var det å gjøre det mulig for kunder å oppdage nye horisonter en av hovedgrunnene til at han designet den nye “Bali”-serien av katamaraner. De ble lansert i 2014, og har skapt enorm interesse hos såvel charterselskaper som privatkunder, og ordreboken er full.

Charterselskaper har funnet YANMAR-motorer pålitelige gjennom mange år. De kan planlegge å bruke en båt i opptil ti år, og med en YANMAR kan de ikke bare forutse driftskostnadene, men også sørge for verdi når farkosten skal selges videre.

Det samme gjelder for privatkjøpere. Pålitelige motorer fra et etablert selskap med et av de største servicenettverkene i verden betyr at eierne kan være trygge, vel vitende om at yachten deres er drevet av YANMAR.

“Det er viktig for oss at vi er ledende når det gjelder å tilby de mest effektive, pålitelige og responsive marine dieselmotorene til dette blomstrende markedet,” sier direktøren for salg og markedsføring i YANMAR, Floris Lettinga. “Dette partnerskapet er helt i verdensklasse, og gjør det mulig for oss å gi alle fordelene ved de marine motorene våre til Catana- og Bali-eiere.”

Kraftig, spennende og bærekraftig

YANMARs miljøengasjement er en drivkraft bak utviklingen av pålitelige, holdbare og kraftige produkter som ikke bare gir bærekraftige løsninger på utfordringene kundene står overfor, men som også bidrar til å sikre en bedre verden for fremtidige generasjoner.

YANMAR tilbyr et utvalg av marine motoralternativer for katamaraner som er konstruert for å være “best i klassen” på fem viktige punkter: de er rene, har gode sammenkoblingsmuligheter, er stillegående, kraftige og drivstoffeffektive.

Motorene overgår de strenge globale utslippsstandardene for praktisk talt lukt- og røykfri drift, og er unikt konstruert for å integreres med de nyeste elektroniske komponentene og multifunksjonsskjermene for avansert motorovervåking og kontroll. De er ekstremt drivstoffeffektive, minimerer forbruket og optimaliserer ytelsen med presis, digitalt kontrollert drivstoffinnsprøytning.

Videre er JH common rail- og 4LV-serien perfekte løsninger for såvel nybygg som motorbytte, ettersom den kompakte størrelse gjør at de enkelt passer inn i tidligere modellspor. Disse smarte og miljøvennlige motorene er stillegående, har overlegent dreiemoment og lave vibrasjonsnivåer, noe som gir rask og presis manøvrering. De er også konstruert for enkel installasjon.

Ro i sjelen, uansett hvor du seiler

Med et stort globalt salgs- og servicenettverk (operativt i mer enn 130 land) finner du YANMAR-forhandlere over hele verden – selv på avsidesliggende steder. De har fullt utstyrt personale med grundig opplæring og tilgang til hele spekteret av originale YANMAR-deler. De står klare til å hjelpe deg med grundig rådgivning og praktisk assistanse. Dette betyr at Catana-kunder kan legge ut fra havnen med full tillit på jakt etter spennende opplevelser Det eneste de trenger å tenke på, er gleden ved å seile.

“Jeg har hatt kunder som forteller at de skal på jordomseiling, og den eneste båten de vurderer å bruke, er en Catana, og den eneste motoren, er YANMAR,” uttaler Olivier. “Vårt merke er kjent for båtenes dugelighet, og med fremskrittene som er gjort, tror jeg dieselmotoren er det beste valget å gjøre for slike turer i dag.”

“Da jeg startet Bali-merket, var vi i ferd med å inngå kontrakter på bestillinger. Flere av charterfirmaene sa de bare ville bestille hos oss hvis vi brukte YANMAR-motorer. For dem betydde det service, reservedeler og sjelefred.

Maksimal ytelse nå og i fremtiden

YANMAR er innstilt på å tilby bærekraftige løsninger som beriker menneskers liv. Et langsiktig partnerskap med Catana gjør at de to selskapene kan levere minneverdige opplevelser til kunder som oppdager spennende nye horisonter”, avslutter Olivier.

“Vi er ikke interessert i å endre partnerskap i løpet av få år. Når du har et godt forhold til en leverandør, stoler du på at dere skal ha glede av å jobbe med fremtidig utvikling sammen. Tillit og felles mål er viktig. Derfor håper jeg å kunne jobbe med YANMAR i mange år.”

"Vi er ikke interessert i å endre partnerskapet vårt med noen års mellomrom. Når man har et godt forhold til en leverandør, stoler man på hverandres kapasitet til å jobbe med fremtidig utvikling sammen. Tillit og felles mål er viktig. Derfor håper jeg å samarbeide med YANMAR i mange år."

Previous slide
Next slide

På nett med Catana katamaraner

E-nyheter

Registrer deg for å motta den nyeste informasjonen fra YMI om nye produkter, tjenester og oppdateringer.

Forhandlersøker

YANMARS omfattende globale service- og delenettverk spenner over 130 land og over 2100 lokasjoner.

Kontakt oss

Vi er her for å hjelpe og vil gjerne høre fra deg. Kontakt oss med spørsmål, kommentarer og tilbakemeldinger.

Hopp rett ned til innholdet