Home Oyster Yachts velger YANMAR som leverandør av fremdriftsløsninger

Oyster Yachts velger YANMAR som leverandør av fremdriftsløsninger

Oyster Yachts velger YANMAR

Oyster, den anerkjente britiske luksusseilyachtbyggeren, opprettholder de høyeste standardene i alle aspekter av sin virksomhet, og velger YANMAR-seildriftsløsningen for sin standard Oyster 495, samt Oyster 565 og 595.

Oyster erklærer de «overlegne» YANMAR-motorene som en «pålitelig venn» som er stillegående og drivstoffeffektive, og støtter kvaliteten og håndverket til YANMAR 4JH110 -motoren, SD15 -seildrift og VC20-kontroll , og Flexofold- propeller som den perfekte matchen for dens ikoniske yachter.

Se Oyster Yachts ‘ Chief Commercial Officer Paul Adamson forklare hvorfor YANMAR er den valgte partneren her:

Den britiske luksusseilyachtbyggeren Oyster Yachts velger YANMAR seildriftsløsningen for sine Oyster 495, 565 og 595 yachter, og foretrekker YANMAR-motorene på grunn av deres lave støy, drivstoffeffektivitet, pålitelighet og ytelse.

Oyster 495-eier Eddie Jordan, den tidligere Formel 1-lageieren og en erfaren seiler, er en langvarig talsmann for det «magiske» Oyster-merket. Han forventer bare det beste når han er ute på vannet, og hyller den ‘supereffektive’ YANMAR-motoren i drømmeyachten sin, båt nummer to, Tuga.

"Rob Humphreys og Oysters interne designteam gjorde en flott jobb med å designe 495. Det er babyen til Oyster-flåten, og for meg er det den lille skatten. Hun er en drøm å seile, men når vinden faller tar den supereffektive YANMAR-motoren henne til hennes lykkelige sted på 9 knop uten problemer. Hun er juvelen i kronen som Oyster ikke har hatt på en liten stund, og den er den perfekte båten for unge mennesker å lære hvordan det er å seile på blått vann.»

Oyster Yachts er verdens fineste bluewater-seilyachter – livsendrende, klodenerobrerende, prisvinnende eventyrmaskiner.

Siden 1973 har Oyster bygget og støttet ekstraordinære bluewater-seilyachter med en dedikasjon til visjonær design og byggekompetanse. En fullblods britisk luksusseilyachtbygger, i dag fortsetter vi å presse rammen for yachtdesign og teknologi, og skaper liveaboard, allsidige og tilpasningsdyktige luksuriøse bluewater-seilyachter.

Vårt DNA er forankret i over 20 millioner bluewater-seilmil og mer enn 90 jordomseilinger. I løpet av de siste fem tiårene har vi foredlet og forfinet våre seilyachter for å lage båter som er i stand til å ta eiere til de fjerneste hjørnene av verden, i fullstendig luksus, komfort og sikkerhet.

I sin natur er våre yachter den ultimate hybriden, og tilbyr eiere en plattform for eventyr og livsforbedrende opplevelser. Utviklet av seilere for seilere, viser hver østers en grundig oppmerksomhet på detaljer og de enestående ferdighetene til våre britiske mesterhåndverkere og kvinner. Hver yacht er velutstyrt, håndlaget med eksepsjonelle materialer og utstyr. Vi er forpliktet til å bygge noe flott, som nærer lidenskapen til Oyster-familien på måter som alltid er over all forventning.

For mer informasjon om Oyster Yachts Besøk oysteryachts.com

Utforsk løsningspakken

4JH CR

  • Spesielt designet for seilbåter over 50 fot, superyacht tenderre, små motorbåter og lette kommersielle* fartøyer
  • Kraftig lavt dreiemoment, som gir overlegen akselerasjon
  • Overgår EPA Tier 3 og EU RCD Stage 2 utslippsforskrifter
  • Måler eksepsjonelt lavt for røyk-, lukt- og støyutslipp
  • Direkte tilkobling for plug-and-play-integrasjon

VC20

VC20 er YANMARs 2. generasjons fartøykontrollsystem som kontrollerer alle YANMAR elektronisk styrte motorer. Med forenklet elektrisk styring, et utseende av høy kvalitet og betydelige funksjonsforbedringer, integreres neste generasjon YANMAR VC20 fartøykontrollsystem med YANMARs komplette utvalg av common rail-motorserier, girkasser, kontroller og displayer.

VC20 er et J1939-basert CAN-bussystem som har et dedikert nettverk til hver motor og leveres som standard med et nødbackup-panel, som sikrer høyeste pålitelighet. Med innebygde NMEA-tilkoblinger kan VC20 enkelt kobles til flere andre fartøytilbehør eller systemer.

Systemet ble fullstendig utviklet av YANMAR for å møte selskapets høye standarder for kvalitet og pålitelighet. VC20 kontrollerer alle YANMAR-motor- og girfunksjoner og viser motoralarmer og diagnosekoder i displayet.

SD15

SD15 Saildrive fra ZF er designet for bruk på seilende monoskrog-yachter og katamaraner opp til 65 fot, noe som gjør det mulig for eiere av større seilbåter å oppleve fordelene med YANMARs velprøvde utvalg av seildriftsløsninger. YANMAR gir en eksklusiv kombinasjon av common rail- og seildriftseffektivitet for fartøyer med motorer med høyere kraft, og tilbyr SD15 Saildrive-fremdriftssystemet med 4JH80- og 4JH110-motormodellene. YANMARs elektronisk kontrollerte common rail-motorer kobles sømløst sammen med det elektrisk kontrollerte SD15-seildrevet, og sikrer ren installasjon og jevn drift. SD15s hydrauliske giring, kombinert med en anbefalt foldepropell, reduserer støy og vibrasjoner, og bidrar til generell komfort ombord.

Klar til å komme i gang?

Finn din lokale autoriserte YANMAR-distributør eller servicesenter her.

Home Oyster Yachts velger YANMAR som leverandør av fremdriftsløsninger
Hopp rett ned til innholdet